Şan’ın mesajında şu ifadeler yer aldı:
“Tarihte benzeri görülmemiş bir mücadelenin, muhteşem bir irade gücünün, bağımsızlık karakteri olan  milli bilincin eseri olan Cumhuriyet Bayramımızın 98. Yılını kutluyoruz.
Her karışında Şehit kanı bulunan, her köşesinde nice kahramanın kefensiz yattığı, Cennet Vatanımızın ve Kahraman Milletimizin, Cumhuriyet’in ilanıyla bahtı açılmış, geleceği aydınlanmıştır.
Ne mutlu bizlere ki, Kahraman atalarımız, tarihin hiçbir döneminde savaşlar, yokluklar, işgaller, kirli senaryolar karşısında yılmamış, esareti kabul etmemiş ve ülkü ve ülkelerinden kopmamıştır.
Aziz Milletimiz, Vatanını koruma ve kollama hususunda eşi görülmemiş bir sorumlulukla, savaş meydanlarında gösterdiği kahramanlıklarla Cumhuriyeti kurmuşlardır.
Mandacı zihniyet ve teslimiyet içinde çırpınanlar, işbirlikçilikçi hainler dün olduğu gibi bugün de devrede, işbaşındadır. Küresel bağlantılı Terör örgütleri Türk Milletinden intikam almak için kuyruktadır.
Ancak kimse şüphe etmesin bizler yaşadıkça, Vatanımızı ve Cumhuriyetimizi kanımızın son damlasına kadar korkusuzca savunacağız.
Bu duygu ve düşüncelerle, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu ve ilk Cumhurbaşkanımız Mustafa Kemal ATATÜRK başta olmak üzere, kurucu kahramanlarımızı ve Aziz Şehitlerimizi rahmetle ve hürmetle anıyorum.
Aziz Türk Milletinin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyorum.”