Buluşmada bir konuşma yapan Başkan Çerçioğlu, vatandaşın tenceresinin kaynamadığının altını çizip “Bu süreçte sosyal yardımlara öncelik verdik. Büyükşehir Belediyesi’ne her gün sosyal yardım talebinde bulunmak için en az 1000 kişi geliyor. Tüpü biten, kömür alamayan, tenceresi kaynamayan, çocuğu aç kalan vatandaşlarımız bize geliyor. Bu da bizim yüreğimizi sızlatıyor. Bizler her zaman vatandaşlarımızın yanındayız” dedi.

BAŞKAN ÇERÇİOĞLU: ÇİFTÇİYE DESTEK OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Buluşmaya katılan kadınlar da Başkan Çerçioğlu’na seslenip tencerenin kaynamadığını söylerken Başkan Çerçioğlu “Son bir yılda mazota yüzde 50’den fazla, gübreye yüzde 240, hayvan yemine yüzde 100 zam geldi. Artık tarımla, hayvancılıkla uğraşmak çok zor. Bizler çiftçimize her zaman destek olduk, olmaya da devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

‘VATANDAŞLARIMIZIN KÖMÜR ALACAK PARASI YOK’

Konuşmasına devam eden Başkan Çerçioğlu, “Havalar soğumaya başladı. Birçok vatandaşımızın kömür alacak parası yok. Aydın gibi bereketli olmayan topraklarda yaşayan vatandaşlarımız tencereyi nasıl kaynatacak. Sorun burada başlıyor. Fakat umutsuzluğa kapılmamak gerekiyor. Bizler her zaman vatandaşlarımızın yanındayız” dedi.

MUHTAR YALÇIN: BÜYÜKŞEHİR BİZLERİ HİÇ YALNIZ BIRAKMADI

Buluşmada bir konuşma yapan Gölhisar Muhtarı Bülent Yalçın “Bugün mahallemize gelerek bizleri onurlandıran Topuklu Efemizi ağırlamaktan gurur duyuyoruz. Bugüne kadar ASKİ, Fen İşleri ve sosyal hizmetlerdeki ekipler mahallemizi hiç yalnız bırakmadı. Topuklu Efemiz varsa hizmet var, Topuklu Efemiz varsa, bolluk ve bereket var” ifadelerini kullandı. Mesutlu Muhtarı Mehmet Çakaroğlu ise “Büyükşehir Belediyesi’nin bütün birimlerine teşekkür ediyoruz. Büyükşehir Belediyesi’nin bütün hizmetlerini alıyoruz. 50 yıldır yapılmayan zeytinlik yolu vardı, Aydınımızın Topuklu Efesi bu yolu yaptı. Vatandaşlarımız adına kendisine teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.