Geçtiğimiz hafta içerisinde Kemalpaşa Mahallesi Forbes Sokak’ta da yol yenileme çalışması başlatıldı. Doğanbey Mahallesi’ndeki çalışmalar devam ederken, Konak Mahallesi Ömer Haşılcı Sokak’ta tamirat çalışmaları yapılıyor.

Diğer taraftan Park ve Bahçe İşleri Müdürlüğü tarafından Yenikent Mahallesi dere kenarında düzenleme çalışmaları devam ederken; Dostlar sokak’ta da yine şantiye ekiplerince kaldırım çalışması yapılıyor.

“BAŞKAN TUNCEL YAKIN TAKİPTE”

Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel yapılan çalışmaları yakından takip ediyor. Söke Belediyesi ekiplerinin çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Tuncel, çalışmalarla ilgili bilgiler aldı. Çalışmaların belirlenen program dahilinde devam edeceğini belirten Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel; “Söke merkez ve çevre mahallelerimizde ekiplerimiz eş zamanlı olarak çalışma yapıyor. Söke’de yol sıkıntıları sorun olmaktan çıkacak demiştik. Bu hedefimizi gerçekleştiriyoruz. Diğer taraftan Park ve Bahçe İşleri Söke’ye yeşil alan miktarını arttırmak üzere çalışmalarına hız verdi, mevsimsel temizlik çalışmalarımız da devam ediyor” dedi.