2001 yılında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde kurulan Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) kuruluşunun 20. Yıl dönümümü kutluyor. 14 Ağustosta Türk Siyasi Tarihine giriş yapan AK Parti’nin Efeler İlçe Başkanı Hüsnü Elbir, 20. Yıldönümü ile ilgili yaptığı açıklamada önemli mesajlar verdi.

“TÜRKİYE, AK PARTİ İLE YENİ BİR VİZYON KAZANDI”

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde AK Parti ile Türkiye’nin yeni bir vizyon kazandığını belirten AK Parti Efeler İlçe Başkanı Hüsnü Elbir, “Partimizin 20. Yaşını kutluyorum. Gururla ve aşkla içerisinde yer aldığım bu davaya gönül verenlerle birlikte nice 20. Yıllara diyorum. Katıldığımız ilk seçimden bugüne kadar Ülkemiz’de birinci parti olan AK Parti, siyasete, sağlığa, eğitime, tarıma, spora, sosyal ve kültürel yaşama reformlar getirerek ülkemizi lider ülke konumuna getirmiştir. Tüm engellere rağmen iktidarda kalan ve ülkemizi ileriye taşıyan AK Parti ve Partimizin kurucusu Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı saygıyla ve şükranla selamlıyorum. Ayrıca Ülkemizin iç ve dış engellerine karşı dik durarak bizlere destek veren Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’ye ve Cumhur ittifakına destek veren tüm mensuplara teşekkür ediyorum” sözlerine yer verdi.

“TEŞEKKÜR EDİYORUM”

AK Parti’nin dava insanlarıyla 20 yıldır dimdik ayakta durduğuna dikkat çeken Başkan Elbir, “AK Parti Efeler İlçe Teşkilatımızda kuruluşundan bugüne kadar emeği geçen Başkanlarımızı, yönetimlerimizi, kadın ve gençlik kolları başkanlarımızı ve yönetimlerini, mahalle başkanlarımızı ve bu davaya hizmet etmiş fakat vefat etmiş dava arkadaşlarımıza Allah’tan rahmet, yine partimizin her kademesinde fedakârca görev alan tüm yol arkadaşlarıma da şükranlarımı sunarım.

AK Parti’mizin Milletimize hizmet yolunda; hayırla, azimle ve başarıyla yürümesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum” ifadelerini kullandı.