Başkan Dinçer mesajında şu ifadelere yer verdi, “Karşılıklı saygı, sevgi ve hoşgörünün en yoğun olarak yaşandığı bir Ramazan Bayramına daha kavuşmuş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlar, mutlulukların paylaşıldığı, birlik, beraberlik, kardeşlik, dostluk duygularının güçlendiği, dargınlık ve kırgınlıkların unutulduğu, insanların kaynaşmasına katkı veren müstesna günlerdir.

Tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüs salgını nedeniyle bu yıl da Ramazan Bayramını sevdiklerimizden ayrı evimizde kutlayacağız. Salgınla mücadele tedbirleri kapsamında her ne kadar yakınlarımızla ve sevdiklerimizle, bir araya gelemiyor olsak da, Ramazan Bayramı’nda kalplerimiz ve gönüllerimiz bir olacak, teknolojinin bize sunduğu imkanları kullanarak bayram tebriklerimizi ileterek görüşebileceğiz.

Ülkemizi ve dünyayı sarsan salgın dolayısıyla yaşadığımız bu zor günleri hep birlikte atlattığımız, sosyal mesafe engelini aştığımız ve tekrar kucaklaştığımız bayramları yaşamak en büyük temennimizdir.

Bu vesileyle İlçe Halkımızın ve İslam Aleminin Ramazan Bayramını kutluyor, bayramın tüm insanlığa sağlık, huzur, barış ve kardeşlik getirmesini temenni ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”