1 Şubat 2022 Salı günü Aydın Şoförler Odası Düğün Salonu’nda yapılacak olan genel kurulda üyelerin Aydın Marangozlar Odası’nı en iyi şekilde temsil ve hizmet edecek yönetim kurulu ve başkanını seçeceğini vurgulayan Başkan Kaya, “İnşallah 1 Şubat Salı günü üyelerimizin projeleri olan tüm sorunları bilen ve tespit eden çözüm odaklı bir yönetimi seçeceklerinden eminim. Biz bu göreve yönetim kurulumuzla hazırız” dedi.  
“HİÇ BİR ÜYEMİZİN SÜPHESİ OLMASIN”
Seçilmeleri halinde oda üyelerine en iyi şekilde hizmet edeceklerini belirten Başkan Adayı Kaya, “Bu konuda hiçbir üyemizin şüphesi olmasın. Seçeceğiniz Marangozlar odası başkanının sizlerin içinden gelen yetişen ve sizlerin tüm sorunlarını bilen biri olarak Bizler üyelerimizin tüm sorunları biliyoruz. Sorunları sadece söyleyip yazan değil, sorunları çözen ve onlara dokunan bir yönetimle üyelerimize birçok olanak ve projeler sağlamak için her türlü fedakarlığı yapacağız. Tüm üyelerimize fuarlara ücretsiz ulaşım sağlayacağız. Kaçak çalışanlarla ilgili önlemler alacağız. Fiyat listesi belirleyeceğiz, odamız mobilyalarını yenilikler katacağız. Oda üyelerimiz hakkında altyapı çalışması yaparak onlara nasıl yardımcı olacağımızı tespit edeceğiz. Tüm üyelerimize odamızı temsil edeceği, bayrak arma ve üye numarası olan görseller hediye edeceğiz. Her sene mobilya malzeme ve aksesuar gereçlerini tanıtmak ve yenilikleri anlatan toplantılar yapacağız” diye konuştu.
“SAYIN BAŞKANIMIZ ÇOK YORULDU VE YIPRANDI”
Mevcut Başkan Süleyman Algün’e gönderme yapan Kaya, “Artık sayın başkanımız 22 yıldır çok yoruldu ve yıprandı. Yapmış olduğu tüm hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür ederek görevi siz değerli üyelerimizin oylarıyla devir almak istiyoruz. Artık konuşma zamanı değil, üretme ve başarma zamanının geldiğine inanıyoruz. Seçeceğimiz başkan marangoz ve mobilyacıları içinden biri olmalıdır. Bizlerin sorun ve dertlerini anlayan ve bunları her mecrada dile getiren savunan ve gerekli cevapları verebilecek kişi olmasıdır. Ben ve yönetim kurulu arkadaşlarım buna hazırız herkese saygı selamlarımı sunar, tüm oda üyelerimizin oyunu bizim için, hizmet için kullanmalarını istiyorum” ifadelerini kullandı.