Sosyal medyadan açıklamada bulunan Aydın Ülkü Ocakları Başkanı Tayfun Şan, “Her yıl Mübarek Ramazan’ın gelmesiyle mutluluk ve huzur mevsimine giriyoruz. Nefislerimizi terbiye etmenin, gönüllerimizi arındırmanın ayıdır, Ramazan Ayı. Bu ay, aynı zamanda infak ayıdır.

İnfak, Allah’ın rızasını kazanmak amacıyla inançlı insanların kendi servetinden harcama yapmasıdır. Kardeşinin gönlünü yapması, olmayana yardım etmesi, olana da ikram etmesidir.

Ne mutlu, bizlere ki Vatanını, Milletini düşünen, Gönül Erleriyle birlikte her sene Ramazan ayında İhtiyaç Sahibi ailelere Aydın Ülkü Ocakları olarak yardım ulaştırabiliyoruz. Gönül köprüsü oluşturup, gönüllere girmeye çalışıyoruz. Sadece karınları değil, gönülleri de doyurmaya çalışıyoruz. Ramazan Paketlerimizi hazırlamamızda ve ailelere ulaştırmamız esnasında emeği geçenlerden, Hayrı yapanlardan ve vesile olanlardan Allah razı olsun. Ramazan-ı Şerif’imiz mübarek, Allah-u Teâlâ yâr ve yardımcımız olsun. Rabbim, sağlık ve mutluluk içinde Ramazan Bayramına ulaştırsın” dedi.