Aydın Valiliği tarafından Devlet Su İşleri misafirhanesinde düzenlenen bayramlaşma programına Aydın Valisi Hüseyin Aksoy, Ak Parti Aydın Milletvekilleri Metin Yavuz, Rıza Posacı, Bekir Kuvvet Erim, İl Emniyet Müdürü Mehmet Suat Ekici, İl Jandarma Komutanı Albay Mesut İnan, Adnan Menderes Üniversitesi Rektörü Osman Selçuk Aldemir ile siyasi parti temsilcileri katıldı.

Burada bir konuşma yapan Aydın Valisi Hüseyin Aksoy, "Kurban Bayramı münasebetiyle bayramlaşmak üzere bir aradayız. Davetimize icabet ederek programa katılan tüm konuklarımıza teşekkür ediyorum. Bayramlar birbirimizi daha da iyi anlayacağımız, birbirimize karşı sevgi ve saygının daha üst noktada olması gereken, küskünlüklerimizi bir kenara bırakarak birbirimize daha sıkı sarılacağımız günler.

Bu anlamda bugün bayramlaşma masamızın etrafında, Aydın ilimizin milletvekillerinden, siyasi partilerimizin değerli yöneticilerinden, kurum yöneticilerimizden, sivil toplum örgütlerimizden, basınımızdan, toplumun farklı kesimlerinden insanlarla bir aradayız. Bayramın özelliği ve güzelliği de bu, bir arada olmak. Bu özel günde, hepinizin bayramını yürekten kutluyorum, sağlıklı, huzurlu bir bayram diliyorum" dedi.

,