Aydın Kulis Gazetesi İmtiyaz Sahibi Naci Eriş, Cumhuriyet Mahallesi’nde park halindeki motosikletinin yerinde olmadığını görünce polise ihbarda bulundu. Dedektif gibi iz süren ekipleri bölgedeki güvenlik kameralarını teker teker inceledi. 
Hırsızlık olaylarına karşı oldukça titiz çalışan Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, yüzlerce saat görüntünün incelenmesi sonucunda şüphelinin İncirliova ve Germencik yönüne gittiğini tespit etti. 
Bu aşamadan sonra devreye Germencik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri girdi. 
Motosikletin Germencik ilçesinde olduğunu belirleyen ekipler, H.T'nin kullandığı motosikleti durdurdu. 
ŞAŞE NUMARASINDAN BELİRLENDİ 
 Dedektif gibi iz süren ekipler Şase numarasından motosikletin Naci Eriş'e ait olduğuny belirledi. Motosikleti, bir başkasından emanet aldığını söyleyen H.T, ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Ekipler, şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, maskeli ve şapkalı bir kişinin park halindeki bir motosikleti aldığı ve bölgeden uzaklaştığı görülüyor.
Gazeteci Naci Eriş, Aydın İl Emniyet Müdürlüğü ve Germencik İlçe Emniyet Müdürlü Ekiplerinin titiz çalışması sonucu motosikletine yeniden sahip olduğu için çok mutlu olduğunu söyledi.
Eriş, "Mesleğimiz gereği emniyet ekiplerinin çalışmalarına sık sık şahit oluyoruz. Elbette tüm suçları önlemek mümkün değil. Ancak şunu biliyoruz ki, Aydın İl Emniyet Müdürlüğü personeli, her olaya aynı hassasiyet ve azimle eğiliyor. Bir kez daha polis arkadaşların gayretli çalışmasına şahitlik ettik.  Çalınan motosikletim sadece 232 saat içerisinde bulundu Aydın ve ilçelerinde huzurumuzu sağlayan polis ekiplerine teşekkür ediyorum" dedi.