Koronavirüs salgını nedeniyle daha önce 4 kez ertelenen Aydın Barosu Başkanlık seçimi bu hafta sonu gerçekleştirilecek. Mevcut Başkan Avukat Gökhan Bozkurt, Avukat Ramazan Aker ve Avukat Rabia Altuntaş’ın başkanlık için yarışacağı seçimlerin Genel Kurul Toplantısı, Cumartesi günü (yarın)   Adnan Menderes Üniversitesi Atatürk Kongre Merkezi Meandros Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilecek. Pazar günü ise baroya kayıtlı 1428 avukat Aydın Adliyesi’nde oy kullanarak oy kullanacak.  
Seçim öncesi mesajlar paylaşan başkan adayları, seçimlerin hayırlı olmasını diledi. Adayların mesajları şu şekilde;  
Avukat Ramazan Aker, paylaştığı mesajda, “Genel kurulumuzun ve seçimlerimizin meslaktaşlarımız, mesleğimiz, ve baromuz için hayırlı olmasını temennisi ile baro organlarına aday tüm meslektaşlarıma başarılar dilerim.”
Avukat Rabia Altuntaş, “Değerli meslektaşlarım, bir yılı aşan yorucu, yıpratıcı bir sürecin sonuna geldik. İçimde sizlere layık seçim çalışması yapmış olmanın gönül rahatlığı ve huzuru var. Bir o kadar da heyecanlıyım. Değişim rüzgarları estirmek, yenilikçi, meslektaşı ile iç içe, birlik ve beraberlikle baromuzun sorunlarını önceliğe almış güçlü ve şeffaf baroyu oluşturmak senin elinde. Oylarınızı ve desteklerinizi bekliyorum.”
Avukat Gökhan Bozkurt, “Yüz yılı aşkın tarihimize uygun bir genel kurul yapacağız. Yüksek katılım ve büyük olgunlukla gerçekleştireceğiz. Hem Aydın Barosu’na hem de hukuk camiasına ve ülkemize hayırlı olsun.”