(İsmail ÖRS) - Mevcut Baro Başkanı Av. Gökhan Bozkurt, Av. Ramazan Aker, Av. Rabia Altuntaş ve Av.Mehmet Emin Sakin'in baro başkanlığı için yarışacağı seçimde oy kullanma işlemi Aydın Adliyesi'nde başladı. Baroya kayıtlı 1428 avukatın sandık başına geleceği seçimde oy kullanma işlemi 17.00 da sona erecek.
Kullanılan oyların geçerli olabilmesi için, baro yönetim kurulu adayları için en az 6 isim, denetçi adayı için en az 2 isim, baro disiplin kurulu adayları için en az 3 isim,  T.B.B. delege adayları için en az iki ismin seçmenler tarafından yazılması gerekecek. 

Aydın Barosu Yönetim Kurulu Adayları;

Av. Beyhan Okul, Av. Ali Kaan Akın, Av. Utku Devrim Barış Arslan, Av. Anıl Yetişkin, Av. Mete Özcan, Av. İlker Üstündağ, Av.Sezgin Çetin, Av. İhsan Sağır, Av.Elif Elçi Gürkan, Av. Mustafa Sabuncu, Av.Veli Gider, Av. Makbule Nükhet Sabuncu Okur, Av.Pınar Cengizoğlu Dönmez, Av. Hatice İrem Bozkurt, Av. Burak Altıner, Av. Sacide Özatlı Köprülü, Av. Zehra Akçaer, Av. Ayşe Öğünçlü Aral, Av.Elif Sabancı.

Aydın Barosu Disiplin Kurulu Adayları;

Av.Önel Dönmez, Av. Orhan Cüra, Av. Yücel Bildiren, Av. Gamze Dülger, Av.Hakan Apaydın.

Aydın Barosu Denetim Kurulu Adayları;

Av.Cengiz Ayözen, Av. Mevlüt  Burak Kaptan, Av. Uğur Ören.

Aydın Barosu Türkiye Barolar Birliği Delege Adayları;

Av.Ufuk Güneş, Av. Nalan Yarkın, Av. Özlem Burcu Uğan Sevim, Av. Savaş Akçöltekin, Av. Ferit Güngör, Av. Buket Saran'dan oluştu.