Aydın’a spor alanında dev yatırımların geleceği proje için Gençlik ve Spor Bakanlığı ile protokol imzalandı. Buna göre, il genelinde çok sayıda spor faaliyetinin yapılabileceği tesisler yapılacağı belirtildi. Proje kapsamında tesislerden Efeler dahil toplam 11 ilçe yararlanacak. 
ÇİNE VE DİDİM’E YÜZME HAVUZU VE 10’AR ADET HALI SAHA 
Proje kapsamında, Çine ve Didim ilçelerine Gençlik Merkezi, yüzme havuzu ve 10’ar adet halı saha yapılacağı öğrenildi. 
EFELER’E DEV SPOR SALONU VE OLİMPİK YÜZME HAVUZU GELİYOR 
Efeler ilçesine ise 3 bin 500 seyirci kapasiteli spor salonu ve 11 tane halı saha yapılacağı belirtildi. Ayrıca, Pınarbaşı Mahallesi’nde bulunan atıl durumdaki yüzme havuzu da yarı olimpik yüzme havuzu olarak yenilenecek.  Umurlu Mahallesi’ne Gençlik Merkezi ve bir halı saha yapılacak. 
GERMENCİK’E 5, İNCİRLİOVA’YA 8 HALI SAHA GELİYOR 
Proje kapsamında Germnecik’e 5, İncirliova ise 8 halı saha, 1’er yüzme havuzu ve Gençlik Merkezi yapılacak. İncirliova’ya ayrıca, bireysel antrenman spor salonu da yapılacak. 
Yatırımlar kapsamında Kuşadası’na da, Gençlik Merkezi, yüzme havuzu ve 6 halı saha geleceği öğrenildi. 
NAZİLLİ’YE GO KART PİSTİ VE TENİS KORTU 
Nazilli’ye tenis kortu, 10 adet halı saha, Nazilli Yüzme Havuzu bahçesine go kart pisti yapılacağı öğrenildi. 
SÖKE’YE BİN SEYİRCİLİ SPOR SALONU 
Söke’ye Gençlik Merkezi, bin seyirci kapasiteli spor salonu, yüzme havuzu, 15 adet halı saha yapılacağı belirtildi. Ayrıca, mevcut stadyuma bin 500 seyirci kapasiteli betonarme ile çevre düzenlemesi yapılacak. 
YENİPAZAR’A MOTOKROS PİSTİ 
Yenipazar’a da bir gençlik merkezi ve motokros pisti geliyor. Sultanhisar’a da Gençlik Merkezi yapılması için imza atıldı.