AK Parti Aydın Milletvekilleri, basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya gelerek değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. Burada, şehirdeki ören yerleri ve tarihi binalarla ilgili devam eden çalışmalar hakkında bilgi veren AK Parti Aydın Milletvekili Bekir Kuvvet Erim, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’ı eleştirdi.
Erim, Nazilli ilçesinde bulunan Arpaz Kalesi’nin projesinin hazır olduğunu ancak belediyede işlerin yürümemesi sebebiyle sürecin ilerlemediğini söyledi. Erim, “Başkan ‘bugün, yarın yapıyoruz’ diyor, benim yanımda talimat veriyor ama arkası gelmiyor” dedi. 
“ÜÇ YILDIR UĞRAŞIYORUM”
Üç yılı aşkın süredir uğraşmasına rağmen sonuç alamadıklarını ifade eden Erim, “Nazilli’de Arpaz Kalesi’nin projesi hazır. Nazilli Belediyesi kamulaştırma işlemlerini kısmen tamamladı. Valilik’te parası da hazır ama bir türlü yapılamadı. Nazilli Belediyesi’ni benim sıkıştırmam yeterli olmuyor. Siz de sıkıştırın ki şu iş bir an önce yapılsın. Bu konuda beklenen ne bilmiyorum. İdari işler mi bitmiyor, prosedür mü bitmiyor… Ben milletvekili olarak üç yıldır uğraşıyorum. Son aşamaya geldi ama ‘bugün olacak, yarın olacak’ şeklinde uzuyor. Başkan ‘bugün, yarın yapıyoruz’ diyor, benim yanımda talimat veriyor ama arkası gelmiyor. Yetki belediyede. Vali Bey ile de gittik. Orada söz verdi hemen yapıyoruz diye. Arkası gelmedi” diye konuştu.