AK Parti'li belediye başkanları 'Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı' için Kızılcahamam’da toplandı. 804 il ve ilçe belediye başkanı katılacağı kamp 3 gün sürecek. Toplantıya AK Parti'li Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, Köşk Belediye Başkanı Nuri Güler, Bozdoğan Belediye Başkanı Ufuk Altıntaş, Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol ve Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk katıldı.

AK Parti Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki'nin sunum yapacağı kampta, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da belediye başkanlarına hitap edecek.

Kamp programı kapsamında Genel Başkan Yardımcıları Ömer Çelik, Erkan Kandemir ve Hamza Dağ da sunum yapacak.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN DA KATILACAK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ında kampa katılarak belediye başkanlarına sesleneceği öğrenildi. Gündeme ilişkin önemli değerlendirmelerde de bulunması beklenen Erdoğan’ın, “Vatandaşla iç içe olun, kapılarınızı açık tutun” mesajı verecek. Ayrıca belediye başkanları ile görüşecek, taleplerini dinleyecek.