Aydın Valisi Hüseyin Aksoy, 23 Mart’tan bu yana Atatürk Kent Meydanı’nda vatandaşlarla buluşan Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dijital Tırını ziyaret etti.
Tırı gezerek, İletişim Başkanlığı Muğla Bölge Müdürü Sezgin Sağun’dan bilgi alan Aksoy, çıkışta basın mensuplarına açıklamada bulundu.
Vali Aksoy, “Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığımızın koordinasyonunda Dijital Tırı Aydın’da misafir ediyoruz. 23 – 26 Mart tarihlerinde ilimizde son teknolojik gelişmeleri, ülkemizin değerlerini, üretimlerini belirli ölçüde buradan paylaşma adına önemli bir çalışma. Bu anlamda Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığımıza çok teşekkür ediyoruz. Muğla Bölge Müdürümüze ilimizdeki bu organizasyon için teşekkür ediyoruz” dedi.
“ANLAMLI BİR BULUŞMA OLDU”
Türkiye’nin önemli değerlerinin halkla paylaşılmasının büyük önem taşıdığına işaret eden Aksoy, şöyle konuştu:

“Bir önceki görev yerim olan Kocaeli’nde Fatih Sondaj Gemisi’nin sondaj için hazırlıkları yapılmıştı. İlk görevine Kocaeli’nden uğurlamıştık. Benim için de önemli ve anlamlı bir buluşma oldu burada. Özellikle insansız hava aracında (İHA) Türkiye önemli bir çalışma ortaya koydu. Dünyanın en önemli ülkelerinden biri haline geldi. Ülkemizin sahip olduğu birçok özelliği burada paylaşma adına önemli bir çalışma olarak görüyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”