Türkiye genelinde elde ettiği başarılarıyla adından söz ettiren Aydın Uğur Okulları, 9-10 Ocak’ta yapılacak olan online Uğur Kabul Sınavı ile yeni öğrenci ve velileri ailesine dahil edecek.

Aydın’da eğitime yön veren Uğur Okulları, geçen yıl YKS sınavında gösterdiği başarısını 2020-2021 eğitim öğretim döneminde de devam ettiriyor. Kurum, son olarak Uğur Okulları arasında yapılan Türkiye geneli sınavlarda 12 birincilik aldı.

YENİ ÖĞRENCİLERİNİ BEKLİYOR

Kaliteli kadrosu ve sistemli yeni nesil eğitim çalışmaları ile göz dolduran Aydın Uğur Okulları, 9-10 Ocak’ta tüm Türkiye’de yapılacak olan online Uğur Kabul Sınavı ile eğitime önem veren, geleceği hedefleyen öğrenci ve velileri Uğur ailesine dahil edecek.

Uğur Kabul Sınavı’na katılmak isteyen öğrenciler, 6 Ocak 2021 tarihine kadar www.uks.ugurokullari.k12.tr adresinden başvurularını gerçekleştirebilecek.

YKS’DE BİRİNCİ OLMUŞTU

Sayılı eğitim kurumlarından olan Aydın Uğur Okulları, geçen yıl YKS’de Türkiye birinciliği elde etmişti. Okul öğrencilerinden Halit Oğuz Serçe, sınavda Türkiye birincisi olarak büyük bir başarıya imza atmıştı.