Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel, Söke Şehit Aileleri ve Gazileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti.

Söke Kemalpaşa Parkı içerisinde bulunan dernek binasının bakım ve onarımı yapılırken; Dernek Başkanı Ulvi Atmaca binalarının iç tefrişatı için Başkan Tuncel’den destek istedi. Geçtiğimiz Cuma günü Başkan Tuncel’i aradığını belirten Ulvi Atmaca; Pazartesi mesai başlar başlamaz kendilerini ziyarete gelen Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel’e ayrıca teşekkür etti.

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından binanın dış kısmının onarıldığını belirten Ulvi Atmaca; dernek binasının içinde kullanılacak büro malzemesi ve zemin kaplaması desteği istedi. Bu talebi geri çevirmeyen Başkan Tuncel, “Şehit Ailelerimiz ve Gazilerimiz için üzerimize düşeni yapmaya her zaman hazırız” dedi.

“İSTEDİK, BAŞKANIMIZ İKİLETMEDİ”

Çok mutlu olduğunu ifade eden Söke Şehit Aileleri ve Gazileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ulvi Atmaca; “Binamızı yeniliyoruz. İçerde eksikliklerimiz vardı. Bu eksiklikler bizim için büyük eksikliklerdi. Başkanımızı Cuma günü aradım sağ olsunlar pazartesi buraya geldiler. İhtiyaçlarımızı söyledim, ikiletmeden hepsini kabul etti. Söke’nin 28 şehit ailesi, 17 terör gazisi, 54 Kıbrıs gazisi, 16 Kore gazisi ve aileleri adına hakikaten çok mutluyuz. Başkanımız Levent Tuncel’e çok teşekkür ediyoruz. Allah razı olsun” diye konuştu.