Aydın’da tek dereceli branş öğretmenleri ile çalışan Scholar Kids Özel Bilgin Çocuklar Anaokulu, tematik çalışmaları ve uzman kadrosuyla mutlu, özgüvenli ve başarılı çocuklar yetiştiriyor.

Öğrencilerin yabancı dil, sağlıklı yaşam, spor gibi alanlarda da gelişmelerine katkı sunan okul, alanında başarısını kanıtlamış kadrosuyla eğitime katkı sunuyor.

Satrançta üniversiteler arası Türkiye 2’ncisi, jimnastikte ise İzmir Jimnastik Federasyonu trambolin atlama Türkiye 3’üncüsü ile çalışan Scholar Kids, çocuklara bunların yanı sıra İngilizce dil eğitimi, Uzman Klinik Psikolog desteği (rehberlik), diyetisyen hizmeti veriyor.

ANAOKULU BİNASININ KONUMU VE OLANAKLARI

Çocukların sadece eğitimini değil konforunu da önemseyen Scholar Kids, her cephesinden güneş alan, doğalgaz ısıtmalı, bahçesi-çocuk oyun parkı, çardağı, kum havuzu, botanik bahçe mini yeşillendirme alanı bulunan üç katlı bir bina üzerine kurulu anaokulu.

HİJYEN VE SAĞLIK ÖN PLANDA

Scholar Kids hijyeni, sağlığı, güveni, tüm ekibiyle üst seviyede tutuyor. Anlaşmalı olduğu dezenfekte uygulaması yapan firmanın yanı sıra içeride bulunan personeli ile tüm okulun temizlik ve hijyenine dikkat ediyor.

Bu kapsamda çocukların en çok kullandıkları yerler, günde üç kere steril ediliyor. Tuvaletler gün içinde dört kere dezenfekte ediliyor. Her sınıfta yeteri kadar maske ve el dezenfektanı bulunurken günde üç kere çocukların ateşleri bakılıp not ediliyor.

SABAH VE AKŞAM GİRİŞLERİNDE GÜVENLİK

Okul, öğrencilerin güvenli bir ortamda yetişmesi için de her türlü önlemi almış durumda. Sabah giriş ve akşam çıkış saatlerinde bahçenin kapısında güvenlik velileri karşılamakta ve ağırlayıp, uğurlamakta.

DİYETİSTEN HİZMETİ

Scholar Kids’te diyetisyen kontrollü hazırlanan yemek menüleri sabah - ara öğün- öğlen- ikindi olarak sunuluyor. Çocukların aylık olarak boy ve kilo ölçümlerine bakılıyor ve diyetisyen ile durum değerlendirilmesi yapılıyor. Aynı zamanda Scholar Kids’te yoğurt, reçel, turşu, erişte, mantı, tarhana gibi ürünler tamamen doğal.

Çocuklar mutfak etkinliklerinde reçel, turşu, yoğurt yapımına bizzat katılıyor.

DİL ÖĞRENİMİNE ÖNEM VEREN OKUL

Scholar Kids’te kalıcı bir öğrenme için öğretmenler sınıfta çocuklar ile sadece İngilizce konuşuyor. Müzik ve öğrenmeye yönelik görsel materyaller kullanarak İngilizce öğrenimi gerçekleştiriliyor.

EFELER’İN HER MAHALLESİNE HOSTESLİ SERVİS İMKANI

Okulun anlaşmalı hostesi bulunan servis ile Efeler’deki tüm mahallelere ulaşım olanağı var. Stem ve Gems proje çalışmaları sayesinde Scholar Kids çocukları fen ve matematiksel izlenimleri diğer standart eğitim modellerine nazaran daha çabuk kavrıyor.

OKUL PSİKOLOĞU VE REHBERLİK BİRİMİ BULUNAN ANAOKULU

Okul psikoloğu, Uzman Klinik Psikolog Osman Yıldız ve Rehber öğretmeni, Psikolojik Danışman Ayşe Durmaz tarafından gerekli durumlarda çocuklara testler uygulanıyor. İlkokula başlama adına hazırlık sınıfındaki çocuklara mutlaka metropolitan okul olgunluğu testi uygulanıyor.