NAMDER yönetim kurulunda asil üyeliklerine Cavit Yenipazarlı, Özen Akgün, Erkan Erkoç, Ömer Pamuk, Mehmet Koşar, Fatih Çetin, Erdal Çınar, Muhammet İskender, Onur Taşkoparan, Yakup Polat, Halil Demir, Soner Yelkovan, Turgut Yerlikaya, Ali Çetinkaya seçildi.

Yedek listede ise Erkan Abbasoğlu, Güler Kurudere Akbaş, Erol Doğan, Volkan Beyazıt, Ayhan Aytar, Mehmet Aytur, Eren Çalışkan, Necat Demirağ, Yusuf Ugar, Cemal Doğan, Faruk Kutlu, Hazer Sivri, Yaşar Koç, Kenan Tuna yer aldı.

Denetim Kurulu’na Gürdal Yüzügüler, Serhat Oynak, Recep Sakarya isimleri seçildi.

İlçede faaliyet gösteren üyelerine daha iyi şartlar oluşturmak istediklerini kaydeden Başkan Remzi Erdemci, “Birlikten kuvvet doğar dedik ve bu yola çıktık. Tüzüğümüzü de genişlettik. Buradaki demir bayileri 7 bin TL fark koyuyordu. Girişimlerimizle birlikte üyelerimize daha ucuz fiyata göreve geldiğimiz günden beri 196 TIR demir indirdik. 1 buçuk milyon TL civarında kar ettirdik. 5 bin koli gıda yardımı, Rahmanlar Mahallesi’nde yanan bir eve 45 bin TL, bir resmi kuruma 50 bin TL yardımda bulunduk. Engelli vatandaşlara yardımcı olduk.” İfadelerini kullandı.