Endüstriyel hammaddeler üretiminde Türkiye’nin önemli aktörlerinden olan Kömürcüoğlu Grup Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Bircan Kömürcüoğlu, ince bağırsağındaki bir rahatsızlık nedeniyle tedavi gördüğü hastanede sağlığına kavuştu.

Bircan Kömürcüoğlu, ameliyat olduğu hastaneden taburcu oldu. Sosyal medya hesabından bir mesaj yayınlayan Kömürcüoğlu şu ifadelere yer verdi;

“Sevgili dostlarım, 2011 yılından beri ince bağırsak tanısı konularak zaman zaman tekrar eden bağırsağımdan ameliyat oldum ve taburcu oldum. Tedavi sürecim boyunca benimle aynı acıları paylaşan başta eşim ve çocuklarım olmak üzere, annem, babam, kardeşlerim akrabalarım ve her zaman birlikte çalışmaktan onur ve gurur duyduğum kardeşim Ramazan Süleyman Çelik başta olmak üzere tüm mesai arkadaşlarıma, devlet büyüklerimize, hastanede tedavim boyunca doğru teşhislerle başta Dr. Alp Bey, Aziz Bey, Bülent abi, Özlem Hanım, ameliyatımı gerçekleştiren Sayın hocam Dr. Hülya Hamzaoğlu ve genel cerrah İsmail Hamzaoğlu Bey’e sonsuz şükranlarımı iletiyorum. Ben bu illetten kurtuldum rabbim dünyayı koronavirüs illetinden de tez zamanda kurtarsın inşallah” İfadelerini kullandı.