Karacasu Belediyesi koronavirüs şüphesiyle test yaptırmak amacıyla Nazilli Devlet Hastanesi’ne gidip gelen vatandaşları için Vefa Destek Grubuna servis tahsis edip şoför görevlendirdi. 
Karacasu Belediyesi, koronavirüs şüphesi ile test yaptırmak için Nazilli Devlet Hastanesi’ne kendi imkânları ile giderek virüsün yanılmasına neden olunmaması adına Vefa Destek Grubuna servis tahsis etti. Servisi kullanacak şoförde görevlendiren Belediye Başkanı Zeki İnal, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şoförün sağlığının korunması ve teması önlemek amacıyla sürücü kısmı ile yolcu kısmı arasına naylon paravan yerleştirildiğini söyledi. 
Bu uygulama ile birlikte Karacasu- Nazilli arasında çalışan ticari minibüslerin şoför ve yolcuları vasıtasıyla virüsün yayılmasının önleneceğini dile getiren Başkan Zeki İnal, “İlçemizde koronavirüs şüphesi ile test yaptırmak için Nazilli Devlet Hastanesi’ne gidip gelme konusunda sıkıntı yaşayan vatandaşlarımız, ticari minibüslerle gidip gelen hastalardan dolayı mağdur olan minibüsçü esnafı ve müşterilerinin mağduriyetini gidermek üzere belediye bünyemizde bulunan bir araç Vefa Destek Grubuna bir adet şoför ile birlikte tahsis edilmiştir. Şoförümüzün sağlığını korumak için ise şoför kısmı ile yolcu kısmı birbirinden naylon paravan ile ayrılmıştır” ifadelerine yer verdi.