31 Mart – 4 Nisan tarihleri arasında Antalya’nın Kemer ilçesinde düzenlenecek olan Türkiye Vücut Geliştirme ve Fitness Avrupa Şampiyonası Milli Takım Seçmelerine Aydın’ı temsilen katılacak olan Vücut geliştirme sporcusu Seyfi Kurt yarışma için tüm hazırlıklarını tamamladı. Son 120 gün içerisinde hem beslenme hem de antrenman olarak sıkı bir çalışma içerisine giren Kurt’a en büyük destek Aydınlı iş insanı ve Eşin Group Yönetim Kurulu Başkanı Avukat Rıdvan Eşin’den geldi.

Rıdvan Eşin, sporcu Seyfi Kurt’un ihtiyaçlarını karşılamak üzere sponsor olurken, spora ve sporcuya verdiği desteği bir kez daha gözler önüne serdi.

“BİZİM ÜZERİMİZE DÜŞEN GÖREV GENÇLERİMİZİN ARKASINDA YER ALMAK”

Eşin Group Yönetim Kurulu Başkanı Rıdvan Eşin, yaptığı açıklamada Eşin Group olarak çalışmalarında özellikle gençleri kötü alışkanlıklardan alıkoymak için spora teşvik etmek istediklerini ifade ederek, “Bu noktada da sporun ve sporcunun bugüne kadar nasıl arkasında yer aldıysak, destek olduysak elimizden geldiğince bugünden sonra da destek olmaya devam edeceğiz. İnsanlar spor yaptığı zaman vücut mutluluk hormonu olan Endorfin salgılıyor. O yüzden bireylerin mutlu olabilmesi için spor yapmaları gerekiyor. Gençleri sokaktan kurtaracak, onlara destek olacak her türlü girişimin yanındayız” dedi.

“SEYFİ KARDEŞİMİZ AYDINIMIZIN GURURU”

Türkiye Vücut Geliştirme ve Fitness Avrupa Şampiyonası Milli Takım Seçmelerine Aydın’dan katılacak olan sporcu Seyfi Kurt’un Aydın’ın gururu olduğunu söyleyen Eşin, “Seyfi Kardeşimiz de Aydın’ımızın gururu. Köseoğlu Gençlik ve Spor Kulübünde yaptığı çalışmaların neticesinde Aydın’da belli bir noktaya geldi. Önümüzdeki hafta Antalya’da yapılacak Avrupa seçmelerine gidecek. Bu seçmelerde biz de Eşin Grup Olarak sponsor olmaya karar verdik. İnşallah orada dereceye girer ve Aydın’ımızı ve Türkiye’mizi Avrupa’da en iyi şekilde temsil eder. Bizim üzerimize düşen görev bu gençlerimizin arkasında yer almak. Neticesinde başarılı olmasını arzu etsek de o ikinci planda. Önemli olan bu mücadelenin verilmiş olması ve oraya katılabilmiş olmak. Bu kıymetli bir durum bizler için. Biz Eşin Grup olarak kendisine başarılar diliyoruz. Sonuna kadar da arkasında yer alacağız” diye konuştu.

“FARKINI BİR KEZ DAHA ORTAYA KOYDU”

Köseoğlu Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı ve antrenör Yaşar Akçaköse ise, Eşin Group’un sponsorluk konusundaki destekleri ile spora ve sporcuya olan farkını bir kez daha ortaya koyduğunu ifade ederek, “İş damı olarak sadece futbola değil, bireysel sporculara da verdiği desteklerden dolayı Eşin Group Yönetim Kurulu Başkanı Rıdvan Eşin beye teşekkür ediyorum. Köseoğlu Gençlik ve Spor Kulübü olarak sporcularımızın farklı yarışmalarda Aydın’ı ve bizleri temsil etmesi gurur verici bizim için. Eşin Group olarak dün olduğu gibi bugünde elinden gelen desteği esirgemeyen iş insanı Rıdvan Eşin beye katkılarından dolayı şükranlarımızı sunuyorum. Bu katkılar spora ve sporcuya güç katıyor. Köseoğlu Gençlik ve Spor Kulübü olarak bizde Aydınımıza başarılı sporcular yetiştirdiğimiz için gurur duyuyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde olunduğu takdirde aşılamayacak engel ve kazanılamayacak bir müsabaka yoktur diye düşünüyorum. Kulübüm adına Eşin Group’a ve Rıdvan Eşin beye bir kez daha teşekkür ediyorum” diye konuştu.

“İYİ BİR DERECE İLE DÖNECEĞİM”

Türkiye Vücut Geliştirme ve Fitness Avrupa Şampiyonası Milli Takım Seçmelerine katılacak olan Vücut geliştirme sporcusu Seyfi Kurt ise yaptığı açıklamada, “Avrupa Şampiyonası Milli Takım Seçmelerine katılacağım. 31 mart – 4 Nisan tarihleri arasında yapılacak. Bir aksilik olmazsa eğer 2 Nisanda tartımız, 4 Nisanda ise yarışmamız var. Eksi 1.68 klasik vücut geliştirmede Köseoğlu Gençlik ve Spor Kulübü çatısı altında katılacağım” dedi.

“EŞİN GROUP SPORCUNUN YANINDA”

Yarışma için sıkı bir çalışma içerisinde olduğunu da söyleyen Seyfi Kurt, “120 gündür hazırlıklarım aralıksız bir şekilde devam ediyor. Sıkı bir çalışma ve beslenme ile yarışmaya hazırlandım. İyi bir derece ile yarışmadan döneceğimi düşünüyorum. Yarışmaya hazırlanma sürecimde bana desteklerini esirgemeyen İş insanı Eşin Grup Yönetim Kurulu Başkanı sayın Rıdvan Eşin’e ve Köseoğlu Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı sayın Yaşar Akçaköse’ye teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.