Efeler Belediyesi ilçe genelinde koronavirüs salgınına karşı sürdürdüğü yoğun mesaisine devam ediyor. Koronavirüs salgınına karşı üst seviyede önlemler almaya devam eden Efeler Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri, Kasım ayı içinde toplam bin farklı binada dezenfeksiyon çalışması gerçekleştirdi.

Sağlık İşleri Müdürlüğü çalışanları her gün rutin olarak mesai başlamadan önce belediye hizmet binasını ve her meclis toplantısı öncesi Nevzat Biçer Nikah ve Konferans Salonu’nu dezenfekte ettiği gibi, salgınla mücadelede vatandaşların tüm dezenfeksiyon taleplerini de ücretsiz olarak karşılamaya devam ediyor.

Halkın yoğun olarak kullandığı taksiler, kamu kurumları, okullar ve camiler gibi birçok noktada gerçekleştirdiği dezenfeksiyon çalışmalarına ara vermeden devam eden ekipler, Kasım ayı içinde toplam bin farklı vatandaş talebini ücretsiz olarak karşıladı.

KOCAGÜR MAHALLE MUHTARINDAN BAŞKAN ATAY’A TEŞEKKÜR

Efeler Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü çalışanları dezenfeksiyon çalışmaları kapsamında son olarak Kocagür Mahallesi’nde yoğun mesai harcadı. Ekipler; mahalle halkının çok sık kullandığı cami, bakkal, işyeri gibi bir çok noktayı dezenfekte etti. Çalışmalar için Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay ve belediye çalışanlarına teşekkür eden Kocagür Mahalle Muhtarı Orhan Akrancı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

 “Efeler Belediye Başkanım sayın Mehmet Fatih Atay’ın talimatıyla Kocagür Mahallemizde bulunan camimiz ile tüm işletme ve halkın yoğun olarak kullandığı yerlere dezenfekte ve ilaçlama yapılmıştır. Emeği geçen Mehmet Fatih Atay başkanım ve Sağlık İşleri Müdürüm Eralp Atay’a çok teşekkür ederim.”