Ünlü şarkıcı Coşkun Sabah, kızıyla ilgili verdiği röportajda Aydınlıları kızdıracak sözler sarf etti. Aydınlılar bu sözlere ‘#haddinibilcoşkunsabah’ etiketiyle tepki gösterdi.

Ünlü şarkıcı Coşkun Sabah, bir süredir magazin gündemini meşgul eden kızının instagram fotoğraflarıyla ilgili bir gazeteye röportaj verdi. Coşkun Sabah röportajında, kızının instagramda paylaştığı fotoğrafların Aydın, İzmir, Manisa yöresinde normal kabul edilebileceğini ancak kendisinin Diyarbakırlı olduğunu,  bu bölgede hoş karşılanmayacağını savundu.

Coşkun Sabah, "Benim kızım da babası gibi saftiriğin teki. Instagramına koymuş bikinili fotoğraflarını. Haber siteleri de girmişler sayfasına tüm fotoğrafları yayınlamışlar. Fotoğraflar elden ele dolaştı. Bu hoş bir şey mi? Burası Türkiye! Türkiye nüfusunun yüzde kaçı türbanlı biliyor musunuz? Kimse kimseyi yargılamasın. Gelenek, göreneklerim var benim. Ben bir kez Diyarbakırlıyım. Batılılara da saygı duyuyorum. İzmirli, Aydınlı, Manisalı bunun üstünde düşünmeyebilir ama bir Urfalı, Diyarbakırlı, Antepli bunun üstüne düşer. İnsanlar gelenek görenekleriyle yaşarlar. Olur mu öyle şey? Bize ters bu. Siz normal buluyor musunuz bunu?" dedi.

Aydın Ticaret Odası TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan Ülken, Coşkun Sabah’a sosyal medyadan tepki gösterdi.

‘#haddinibilcoşkunsabah’ etiketini kullanan Hakan Ülken, “Coşkun Sabah denen cinsiyetçi ahlak bekçiliğine ve kültür bilgeliğine soyunmuş sanatçı görünümlü çapsız Aydınlı İzmirli ve Manisalıların sabrını zorlamış. Sana buradan ve bu söylemden gündem ekmeği çıkmaz, buraların kültürü de sana had bilmeyi öğretir. #haddinibilcoskunsabah” dedi.