Efeler Belediyesi’nin Halkla İlişkiler Birimi olan Efe Masa Gezici Ekipleri ile Zabıta Müdürlüğü ekipleri, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde; sokağa çıkma kısıtlamasına rağmen işinin başında olan çalışanları, içinde bulunduğumuz pandemi döneminde bir nebze olsun mutlu edebilmek için yoğun mesai harcadı. Hastaneleri, marketleri, akaryakıt istasyonlarını ve esnafı ziyaret eden ekipler, Başkan Atay’ın selam ve sevgilerini ileterek, hem çalışanlara hem de alışveriş yapan ve tedavi gören vatandaşlara karanfil hediye etti.

Güzelhisar Mahallesi Albay Şefik Caddesi’nde bir işletme sahibinin ‘Mutluluk Harekatı’ ismini verdiği ‘askıda pide’ kampanyasıyla, ihtiyaç sahibi ailelere pide ulaştırdıklarını öğrenen belediye ekipleri, içinde bulunduğumuz pandemi döneminde böyle bir kampanya ile zor durumdaki vatandaşlara destek olduğu için teşekkür etti.

“Efeler’de parolamız sevgidir” diyen Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, Efeler Belediyesi olarak karanfilleri vatandaşlara ulaştırarak, onları mutlu etmek istediklerini belirterek, “Efeler’imizde ve tüm Dünya’da, sevginin ve anlayışın giderek çoğalması ümidiyle, tüm vatandaşlarımızın 14 Şubat Sevgililer Günü’nü kutluyorum.” dedi.