Efeler’de televizyonu bozulunca internetten bulduğu ve yetkili servis olduğunu iddia eden birini telefonla arayan Celal Altun (70), dolandırıldığını öne sürdü. Yaşlı adam, televizyonu ve verdiği tamir ücretini alarak kayıplara karışan şüpheliler hakkında şikayette bulundu.

(İSMAİL ÖRS- ÖZEL HABER)- Edinilen bilgiye göre, Efeler’de yaşayan 70 yaşındaki Celal Altun’un televizyonu arızalandı. LCD’nin yetkili firmasını bulmak için internetten arama yapan yaşlı adam, H.C. isimli birine ulaştı. Altun’un evine yanında bir kadınla birlikte gelen şüpheli H.C. televizyonu tamir etmek için götürmek istedi. Şüpheli, yaşlı adamdan 350 lira da talep etti.

Televizyonu tamir etmeden ücret ödemek istemeyen yaşlı adam, bir süre sonra eve gelenlerin yetkili servis olduğuna ikna olarak televizyonu ve istenilen parayı verdi.

KAYIPLARA KARIŞTI

Aradan bir hafta geçmesine rağmen televizyonu getirmeyen şüpheli H.C.’yi aramak isteyen yaşlı adam telefonu eline alınca şok yaşadı. İddiaya göre, yetkili servis olduğunu öne süren şüphelilere bir daha ulaşılamadı.

Yaşlı baba, oğluyla birlikte emniyete giderek şikayette bulundu. Aydın Kulis Gazetesi muhabirine açıklama yapan Celal Altun’un oğlu Fatih Altun, “Televizyonu satın aldığımız mağazaya ulaştım. Onlar Aydın’da böyle birini tanımadıklarını söylediler. Eve gelen biri kadın, biri erkek iki kişiden asla haber alamıyoruz. Babamın televizyonu da tamir ücreti olarak verdiği 350 lira da ortada yok. Babamın eline markanın dahi yanlış yazıldığı bir evrak vermişler. Şikayetimizi ilettik. Bir an önce bu kişilerin bulunmasını istiyoruz” dedi.