Aydın'da nakliyecilik yapan 28 yaşındaki Bayram Yahşi, kamyonunun arkasını 15 Temmuz 2016’da hain darbe girişimi gecesi şehit olan Ömer Halis Demir ve 11 Ağustos 2017'de Trabzon'un Maçka kırsalında emniyet güçleri ile teröristler arasında çıkan çatışmada şehit düşen 15 yaşındaki Eren Bülbül'ün resimleri ile kaplattı.

(İSMAİL ÖRS)- Şehitlere sonsuz minnet duygusu beslendiğini ifade eden  Bayram Yahşi,  "Tüm şehitlerimize sonsuz minnet duyuyorum. Bizler, güvenle yaşayabiliyorsak onlar sayesindedir. İşimiz gereği sürekli yollardayız. Gittiğim tüm şehirlerde aracımda şehitlerimizin resimlerini taşımak benim için büyük onur ve gurur" dedi.

“YOLLARDA ÇOK İLGİ GÖRÜYOR”

Mesleği nedeniyle uzun yolculuklar yaptığını belirten Yahşi, "Yolculuk esnasında aracımda Ömer Halis Demir ve Eren Bülbül'ün resimlerini görenler yanımdan geçerken beni tebrik ediyor. Vatandaşlarımız, aracımdaki şehitlerimizin resimlerini,  hem video hem fotoğraf çekerek sosyal medya hesaplarında paylaşıyorlar" diye konuştu.

“ŞEHİTLERİMİZ İÇİN NE YAPSAK AZ”

Yahşi, "Herkes elinden geleni yapmalı. Vatanımız için çok çalışmalı ve ona sahip çıkmalıyız. Şehitlerimize borcumuz ödenmez ama benim elimden onları gittiğim her yere yanımda götürmek geldi ben de onu yaptım. Tüm vatandaşlarımız elinden geleni yapmalı ve onlara sonsuz teşekkür etmeliyiz" dedi.