Nazilli'de akşam saatlerinde polisin dur ihtarına uymayarak kaçan bir araç ile polis arasında kovalamaca yaşandı. Olayda 4 kişi gözaltına alınırken, araç içerisinde olup daha sonra bölgedeki araziye kaçan iki erkek şahıs ise polisin nefes kesen kovalamacası sonucu yakalandı. Aydın Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerinin operasyonu sırasında silah sesleri duyuldu.

Aydın Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri suçlulara geçit vermiyor. Vatandaşların huzur ve güvenliği için çalışmalarını aralıksız sürdüren ekipler, son olarak iş yerinden hırsızlık olayına karışan 4 şüpheliyi titiz çalışmaları sonucunda kıskıvrak yakaladı.  

Olay, Efeler'e bağlı Ata Mahallesi 603 sokakta bulunan bir iş yerinde dün gece saatlerinde meydana geldi. 
Edinilen bilgiye göre, iş yerinde içerisinde 65 bin lira nakit para ve 6 cumhuriyet altını bulunan kasa çalındı. Aydın Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonucunda şüphelilerin, Ö.M, Y.A, Ö.A ve Y.A oldukları tespit edildi. Gün boyu çalışmalarına devam eden ekipler, şüphelilerin 09 ADD 351 plakalı araçla Efeler’den Nazilli’ye seyir halinde olduklarını belirledi. Efeler’de ekiplerin dur ihtarına uymayan şahıslar Nazilli istikametine doğru kaçmaya başladı. Aydın Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri durumu Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bildirdi. Şüpheliler, Nazilli Yeni Sanayi Mahallesi’nde aracı terk ederek kaçmaya başladı.   Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ve Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri,  yapılan ortak çalışma sonucu şüphelileri kovalamaca sonucunda yakaladı.