İçişleri Bakanlığı’nın, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde çiçekçilerin sokağa çıkma kısıtlamasından muaf tutulacağını açıklanmasıyla iş yerlerinde hazırlıklar tamamladı.

Efeler’de hizmet veren Sevgi Çiçekçilik, bu özel günde müşterilerine en iyi şekilde hizmet verebilmek için çalışmalara başladı. Hafta sonu saat 24.00’a kadar sipariş alabildiklerini söyleyen iş yeri sahibi Mustafa Benli, sevdiği kişiyi mutlu etmek isteyen herkesi beklediklerini ifade etti.

GÜL VE ORKİDE TAVSİYESİ

14 Şubat Sevgililer Günü’nde en çok gül ve orkidenin tercih edildiğini belirten Mustafa Benli, “Bizim tavsiyemiz de bu yönde. Kurumayan özenle hazırladığımız kırmızı güller, canlı çiçek çeşitleri ve orkide için güzel seçeneklerimiz var. Herkese hitap edebilmek adına tüm ürünlerimizden tedarik ettik. Müşterilerimiz, istediği çiçeği bize ulaşarak temin edebilir” dedi.

HER BÜTÇEYE UYGUN, SERVİS ÜCRETİ YOK

Benli, “Fiyatlarımız her bütçeye uygun. Eve teslim çiçeklerde servis ücreti de almıyoruz. Çünkü bu özel günde önemli olan sevgiyi hatırlamak, hatırlatmak” diye konuştu.

‘YA İSTEDİĞİM GİBİ OLMAZSA’ DİYE DÜŞÜNMEYİN

Müşterilerin siparişlerini özenle hazırladıklarını ifade eden Benli, “Siparişimiz tamamlandıktan sonra, istemeleri halinde çiçeğin fotoğraflarını gönderiyoruz. Müşteri beğendikten sonra yerine ulaştırmak için yola çıkarıyoruz” ifadelerini kullandı.

SEVGİ ÇİÇEKÇİLİĞE ULAŞMAK İÇİN

Efeler’e bağlı Güzelhisar Mahallesi 37 Sokak’ta bulunan Sevgi Çiçekçiliğe ulaşmak isteyenler ‘Alo Çiçek Hattı’ olarak 0506 771 68 68 numaralı telefona ulaşabilir. Bunun yanında yasaktan önce iş yerine uğrayıp, çiçeğinizin teslim edileceği zamanı belirterek sipariş verebilirsiniz.