Aydın Beşiktaşlılar Derneği üyeleri, Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nün 116’ncı kuruluş yıldönümünü coşkulu gecede kutladı. Marşlarla coşan taraftarlara seslenen Aydın Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Taşkın Cerit, “Derneğimizi her yerde temsil etmeye çalışıyoruz. Sizlerin destekleriyle yürümeye devam edeceğiz” dedi.

Aydın Beşiktaşlılar Derneği üyeleri, Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nün 116’ncı kuruluş yıldönümünde düzenlenen dayanışma gecesinde buluştu.

Gecenin açış konuşmasını yapan Aydın Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Taşkın Cerit, “Aydın Beşiktaşlılar Derneği gönül bağıyla kurulmuş bir dernektir. Göreve kimin geldiği çok önemli değildir. Önemli olan önce Beşiktaş’ımıza, sonra Aydın’ımıza hizmet vermektir. Bizim sloganımız her zaman, ‘Beşiktaş’ın olduğu her yerde Aydın’ı, Aydın’ımızın olduğu her yerde Beşiktaş’ımızı temsil etmek oldu. Bu yolda ilerlemeye devam ediyoruz. Kısa sürede yaptığımız en anmalı faaliyet, İncirliova’daki Şeref Bey tesisleri oldu. Derneğimizi her yerde temsil etmeye çalışıyoruz. Sizlerin destekleriyle yürümeye devam edeceğiz” dedi.

Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan ve İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale’nin de katıldığı gecede, Altı Nokta Körler Derneği yararına çekiliş yapıldı.

BJK’li taraftarlar, çalan marşlar eşliğinde gecenin ilerleyen saatlerine kadar eğlendi.