Millet İttifakı'nın CHP'li Efeler Belediye Başkan Adayı Fatih Atay, Umurlu Esnaf ve Sanarkarlar Odası Başkanı Cengiz Mutlu'yu ziyaret etti. Ziyarette konuşan Atay, yerel ürünleri markalaştırılıp yerel esnafın kalkındırılması gerektiğini ifade etti.

Umurlu'ya yoğun mesai harcayan Millet İttifakı'nın Efeler Belediye Başkan Adayı CHP'li Av. Mehmet Fatih Atay, Umurlu Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nı ziyaret etti. Efeler'de yerel esnaftan daha çok büyük sermayeli şirketlerin fazlalaştığını ifade eden Atay, yerel ürünleri markalaştırılıp yerel esnafın kalkındırılması gerektiğini ifade etti. Umurlu Esnaf ve Sanarkarlar Odası Başkanı Cengiz Mutlu, nazik ziyaretlerinden dolayı CHP'li Atay'a teşekkürlerini sundu. 

Atay, Efeler'in kültürel mirasının dünyada çok önemli yeri olduğunu vurguladı. "Efeler, Tralleis'inden Paşa Yaylası'na, Menderes Ovası'ndan Horozköy'e kadar yeraltında tarihi bir değer taşıyor. 31 Mart'tan sonra Efeler Belediyesi'ni kazandığımız takdirde Efeler'deki bu kültürel değerleri ön plana çıkartacağız. Efeler'in tarihi yapısıyla ilgili yoğun mesai harcıyoruz. Ekip arkadaşlarım Efeler'deki esnaflarımızın kalkınması için çok güzel projeler hazırlıyor. Bizler, Ege'nin incisi olan Efeler ilçemizi turizmin başkenti yaparak ilçemize yerli ve yabancı turistlerin gelmesini sağlayacağız." dedi.