Efeler Belediye Başkanı ve Demokrat Parti (DP) Başkan Adayı M. Mesut Özakcan, Aydınspor 1923’ün dayanışma gecesine katıldı. Kulübü her zaman desteklediklerini kaydeden Özakcan, “Aydınspor 1923 için yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır” dedi.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 7. Grup takımlarından Aydınspor 1923 yararına düzenlenen dayanışma gecesine katılan M. Mesut Özakcan konuşmasında spor ve sporcuya verdikleri desteklerden bahsetti. Aydınspor 1923 kulübünün geçmişindeki zorlukları tüm Aydın halkının bildiğini belirten Başkan Özakcan, “Aydınspor 1923’ün geçmişten bu yana yaşadığı macerayı tüm herkes biliyor. Takımımıza sahip çıkarak kulübü ayakta tutma mücadelesi veren değerli mevcut yönetimimizi gerçekleştirdikleri özverili çalışmalardan ve gayretlerinden dolayı kutluyorum. Aydınspor 1923 takımımız Aydınlı hemşehrilerimizin gönül birliği içerisinde olduğu, spor adına en çok beraber olmak ve başarısını görmek istedikleri bir kulübümüz. Dilerim önümüzdeki dönemde kulübümüzün başarıları tüm hemşehrilerimizin ve bizlerin göğsünü kabartır ve takımımız gönlümüzdeki yere gelir” ifadelerini kullandı.

“YAPACAĞIZ DEĞİL, YAPTIK”

Başkan Özakcan Aydınspor 1923’e desteklerinin süreceğini kaydederek, “Biz Aydınspor 1923 için şunu yapacağız, bunu yapacağız demiyoruz. Bugüne kadar yaptıklarımız, bundan sonra da yapacaklarımızın teminatıdır. Kulübümüze belediyemizin imkanları ölçüsünde bugüne kadar her türlü desteği sağladık. Aydınspor 1923’e yaptığımız desteğe tüm spor camiamız şahit. Bu desteklerimizi önümüzdeki dönemde de arttırarak devam edeceğimizin bilinmesini istiyorum” diye konuştu. 

Öte yandan ittifaklarla gidilen seçimin Türkiye Cumhuriyeti tarihinde bir ilk olduğunu sözlerine ekleyen Özakcan, “Bizim odağımızda insan var. Bizim ittifakımız koca yürekli Efeler halkımız. İnanıyoruz ki bir başkan-vatandaş ilişkisinden öte ilçemizin her birini ailemizden bir birey olarak gördüğümüz ve çalışmalarımızı bu yönde yürüttüğümüz Efeler halkımız yine bizi sandıkta yalnız bırakmayacak” ifadelerini kullanarak spor camiasından destek istedi.