CHP Germencik Belediye Başkan adayı Fuat Öndeş, kahve propagandasına Dağyeni mahallesinde devam etti.

Millet İttifakı Germencik Belediye Başkan adayı Fuat Öndeş, Dağyeni mahallesinde vatandaşların büyük ilgisiyle karşılandı. Önceki gün Turanlar Mahallesi’nde 500 araçlık konvoy karşılanan Belediye Başkan adayı Fuat Öndeş’in Dağyeni Mahallesindeki kahve toplantısı da mitinge dönüştü.

Dağyeni mahallesinde halka seslenen Millet İttifakı Germencik Belediye Başkan adayı Fuat Öndeş, “Sizlerden bu tertemiz elleri tutmanızı ve emaneti ehline vermenizi istiyoruz. Ellerinde kalan tek sermayeleri insanları bölmek, insanları ötekileştirmek, aslı astarı olmayan konuşmalarla insanları kandırmak. Onun için ben ve arkadaşlarım birleştirmeye, güçlendirmeye geliyor. Allah’ın izniyle martın sonu bahar değerli dostlar… Birilerinin yapamadığı, hatta yapmak istemediği işleri yapacağız. Üretken belediyecilik örneği sergileyeceğiz. Satan, yıkan, ayrıştıran değil, hep birleştiren, bölüşen belediye olacağız” dedi.

KİMSE GERMENCİKLİNİN AKLIYLA ALAY ETMESİN!

Germenciklilerin aklıyla kimsenin dalga geçmemesi gerektiğini vurgulayan Fuat Öndeş, “Bu belediye şu an iki adaya bakıyor! Biri Germencik diğeri Efeler adayı… İşçisiyle, personeliyle, imkanlarıyla, araçlarıyla Dağyeni’de yaşayan vatandaşımın hakkıyla, şov yapmalarına bir son vermeliyiz. İşte er meydanı! Bugüne kadar hangi sözü tuttunuz onu anlat! Halkın arazilerini, toprağını sattınız, paralarını ne yaptın onu anlat. Neden halkı ayrıştırıp ötekileştiriyorsun onu anlat. Neden belediye binamız yok onu anlat. Milliyetçiyim diyorsun neden yıktığın belediyenin meydanına bugüne kadar Atatürk heykeli dikmedin onu anlat. Neden o meydanda Türk bayrağı yok? En çok da bunu anlat” diye konuştu.

BELEDİYENİN KASASINI BOŞALTTILAR

“Biz usta diye Hz. Ömer’in adaletini, Mevlana’nın tevazusunu, Fatih’in inancını, Yavuz’un cesaretini, Atatürk’ün birleştirici gücünü örnek aldık” diyen CHP Germencik Belediye Başkan adayı Fuat Öndeş, “5 yıl yat sonra belediyenin içini boşalt, taş ocaklarından aldığın haraç mıcırı, taşı yollara dök. Bu millet taş yoldan fazlasını hak ediyor. Nar bahçesini sattı diye diline doladığın Doktor Ahmet’e kurban ol sen. İnsanlar sizin ustalık eserinizi yıllarca bu memleket size beddua ederek yad edecek. Nerede Germencik’in parası? Sen büyükşehir adayı ol diye mi sattın bunları, çırak eğitilecek diye mi sattın bunları? Benim akıllı, zeki ve milletin efendisi olan köylümün aklıyla dalga geçmeyin” dedi.

PROJELERİNİ AÇIKLADI

Millet İttifakı’nın Germencik Belediye Meclis Üyesi Adaylarının da tanıtıldığı Dağyeni mahallesinde, Belediye Başkan adayı Fuat Öndeş, projelerini de açıklayarak vatandaşların 31 Mart’ta sandığa gitmelerini, Germencik’te kendisine, büyükşehir de Özlem Çerçioğlu’na oy vermelerini istedi.