Cumhur İttifakı Köşk Belediye Başkan Adayı Nuri Güler, Gökkiriş Mahallesi’nde coşkuyla karşılandı. Gördüğü ilgiden memnuniyetini dile getiren Güler, “Köşk’ü hep birlikte daha güzel yarınlara taşımak için yola çıktık. Bu yolda güzel günlere hep birlikte yürüyeceğiz” dedi.

Seçim çalışmalarını sürdüren Köşk Belediye Başkan Adayı Nuri Güler, Gökkiriş Mahallesi’ni ziyaret etti. Mahalleliler tarafından sloganlarla karşılanan Güler, her yaştan Gökkirişlinin sıcak ve içten karşılamalarına müteşşekir olduğunu dile getirdi.

AK Parti Aydın Milletvekili Rıza Posacı, AK Parti ve MHP’li yöneticilerle köy ziyaretlerine devam eden Başkan Adayı Nuri Güler, Köşk’te hizmetlerin devamı için vatandaşlardan destek istedi.

Köşk Belediye Başkan Adayı Nuri Güler, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Köşk ve Aydın genelinde her geçen gün hızla artarak ivmelenen Cumhur İttifakı; AK Parti ve MHP paydaşlığından doğan güç ve Köşk Belediye Başkan Adayı olarak  vatandaşların nazarında Nuri Güler’in  şahsına ve meclis üyesi arkadaşlarına gösterilen itibar dudak ısırtıyor. Öyle ki rakip aday ve mensubu olduğu zillet ittifakı çamur siyaseti üzerinden prim yapmaya çabalıyor. Yalnız çırpındıkça malumun ilanı batıyor, batıyorlar.”

Projelerinden ve Köşk’ün ihtiyaçlarından bahseden Nuri Güler, “Durmak yok, yola daha da hızlanarak devam” dedi

Bugüne kadar İl Genel Meclisi üyeliği başta olmak üzere gerek partisinde gerekse çeşitli birimlerde görev yapan Nuri Güler,  “Bizim yönetim anlayışımızda ‘Ben değil biz’ felsefesi var. Köşk’ü hep birlikte daha güzel yarınlara taşımak için yola çıktık. Bu yolda güzel günlere hep birlikte yürüyeceğiz” diye konuştu.