31 Mart Mahalli İdariler Seçiminin tamamlanmasının ardından, Köşk Belediye Başkanı olarak seçilen Nuri Güler, bugün Aydın Adliye'sine gelerek mazbatasını aldı. Yoğun katılımın olduğu mazbata töreninde konuşan Güler, "Hz.Ömer'in adaletini tesis edeceğiz, bu duyguyu insanımıza tattıracağız, hiç bir vatandaşımızın dini, dili, ırkıyla alakalı ayrım yapmayacağız, Köşk'te yaşayan insanımızın mutlu ve güler yüzlü olmaları için çaba harcayacağız", dedi.

Cumhur İttifakı Köşk Belediye Başkan Adayı Nuri Güler, 31 Mart Mahalli İdariler Seçimi sonrası kesinleşeren sonuçla, Köşk'ün yeni Belediye Başkanı seçildi. Güler, Aydın Adliyesine gelerek ilçe seçim kurumundan mazbatasını teslim aldı. Yeni başkan, mazbata töreninde açıklamalarda bulundu.

Köşk Belediye Başkanı Nuri Güler açıklamasında:

"31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde elde ettiğimiz belediye başkanlığından dolayı mazbatamızı almaya geldik. Bize eşlik eden dostlarımıza teşekkür ediyorum. Köşk ilçemizde önemli bir seçim yaşadık. Uzun süren seçim mücadelesinde arkadaşlarımıza katkılarının dolayı teşekkür ediyorum.

Adaylığımızdan, seçimin bittiği saate kadar yüksek bir tempoyla çalıştık. Vatandaşlarımıza temas edip, gönül bağı oluşturmak için geceler boyu çalıştık. Sürekli insanlara ulaşmaya ve kendimizi ifade etmeye çalıştık.

Şahsımızla ilgili olumsuz propaganda oluşturulmaya çalışıldı. Ancak vatandaş buna inanmadı. Halkımız bizlere teveccüh gösterdi. Köşk’te yaşayan insanlarımıza samimiyetleri ve duydukları güven nedeniyle teşekkür ediyorum. Yerel seçimin önemli bir zaferle sonuçlandığını düşünüyorum. Bu zafer, Cumhur İttifakının bir zaferidir.

İlk defa Köşk'te böyle bir seçim yaşanıyor. Daha önce böyle bir kargaşa ve kaygan zemin oluşmamıştı. Bu kadar çetrefilli bir seçimin sonunda başarıya ulaşmanın ayrı bir hazzı var. Fakat biz bunlara takılıp kalmıyoruz. Köşkte 27 bin 500 kişinin başkanıyız. Herkese aynı yakınlıkta ve eşit mesafedeyiz. Dolayısıyla biz hizmetlerimize odaklanacağız. Köşk’ümüzü yaşanabilir bir kente dönüştüreceğiz. Köşk’ümüzde adil ve adaletli davranacağız. Hz.Ömer’in adaletini tesis edeceğiz. Bu duyguyu insanımıza tattıracağız. Hiçbir vatandaşımızın dini, dili, ırkıyla alakalı ayrım yapmayacağız. Bütün mahallelere nüfus yoğunluğu ve ihtiyaçlarına göre hizmet sağlayacağız. Gerekli planlarımızı tamamlayıp, aciliyet arz eden yerler başta olmak üzere çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Köşk’te yaşayan insanımızın mutlu ve güler yüzlü olmaları için çaba harcayacağız".

"ÖZLEM HANIM'A KARŞI BİR ÖN YARGIMIZ YOK"

"Milletin kararına saygılıyız, bu kararın başımızın üstünde yeri var. Millet ne derse biz onu yaparız. Halkımız Köşk’te bize, Büyükşehirde Özlem hanıma görev verdi. Prosedür ve kanuni olarak gerekleri neyse onu yapacağız. Özlem hanıma karşı bir önyargımız yok. Bütün ilişkimizi devletin kanunu ve kamu kurumu olmanın gereği olarak kuracağız", dedi.