Cumhur İttifakı Köşk Belediye Başkan Adayı Nuri Güler, Çiftlik Mahallesi’nde coşkuyla karşılandı. Ziyarete Eski Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç da katıldı.

Seçim çalışmalarını sürdüren Cumhur İttifakı Köşk Belediye Başkan Adayı Nuri Güler, Çiftlik Mahallesi’ni ziyaret etti.

Mahalleliler Nuri Güler’i coşkuyla karşıladı.

Ziyarete eski Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç da katıldı.

Köşk Belediye Başkan Adayı Nuri Güler, Köşk ve Çiftlik Mahallesi için hazırladığı projelerini analttı. Domates yetiştiriciliğinin ön planda olduğu Çiftlik Mahallesinde yapılması planlanan domates festivali fikri, vatandaşlar tarafından çok beğenildi.

Köşk Belediye Başkan Adayı Nuri Güler, “Kıymetli Çiftlik Mahalleli hemşerilerimizin bizlere gösterdikleri ilgi, nezaket ve destekleri İçin teşekkür ediyoruz. Cumhur İttifakı ile hep birlikte, ele ele, gönül gönüle, omuz omuza çalışacağız” dedi.

“ÇALIKAKICILARA MEYDAN VERMEYELİM”

Ziyarete katılan eski Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç da Türkiye ve dünya genelinde cereyan eden olaylara değinerek, 31 Mart seçiminin önemini vurguladı.  Bakan Koç, “Köşk’ümüzde çalıkakıcılara meydan vermeyelim” dedi.

Ziyaret, bir önceki gün Yavuzköy Mahallesi'nde olduğu gibi Yeni Zelanda’da camiye gerçekleştirilen saldırıda hayatını kaybedenler için dua okunmasıyla son buldu.