AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz’un Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik ‘Suyu parayla satıyorlar’ açıklamasına CHP Efeler İlçe Başkanı Polat Bora Mersin’den tepki geldi. Hükümetin elektriğe yaptığı zamlardan dolayı durumun böyle olduğunu savunan Mersin, Yavuz’u şov yapmakla suçladı.

CHP Efeler İlçe Başkanı Polat Bora Mersin, AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz’un Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik ‘Suyu parayla satıyorlar’ açıklamasına sert sözlerle yanıt verdi.

“HALKTAN DEĞİL Kİ..”

Mersin’in açıklaması şöyle:

 “AK Parti’nin Vekili Metin Yavuz suyu parayla satıyorlar demiş. Ya! Metin Yavuz o su yerin altından pompayla çekiliyor, pompa da elektrikle çalışıyor. ‘Gelin elektriği bedava yapın suyu bedava verelim’ dedik tık yok. ‘Gelin elektriği ucuza verin suyu ucuzlatalım’ dedik tık yok. Yahu arkadaş milletin yararına olacak böylesi bir konuda gıkı çıkmayan Metin Yavuz, bir anda dile gelmiş ‘suyu paralı veriyorlar’ diye veryansın ediyor.

Bunları adı kadar iyi bildiğine eminim ama arkadaş alenen milletin aklıyla alay etme pahasına şov yapıyor. Görüntü olsun diye çıkıp böyle saçmalıyor. Bunun tek açıklaması budur. Halktan değil ki, halkın halinden ne anlasın. Halkın ne çektiğini nereden bilsin. Halkın arasına karışmamış ki, halkın sorunlarını bilsin.

“ZAMLARIN HESABINI VER”

Bunları sana söylüyorum Metin Yavuz, ama hani bir laf vardır “tok açın halinden anlamaz” diye. Senin hörgücün dolu olduğundan halkın halinden anlamazsın. Çünkü dedim ya halktan değilsin. Başka bir dünyada yaşıyorsun. Halkın arasına in de gerçekleri gör. 

Metin Yavuz, Aydın Büyükşehir Belediyesine laf ederken iki kez düşün. Bizler sosyal belediyecilikte dünyaya örnek oluyoruz. Aydın’da size ve yaptıklarınıza rağmen kimse aç kalmaz, namerde muhtaç olmaz, üşümez. Bunu böyle bil. Dünyaya örnek bir sosyal belediyecilik atılımı yapan, her faaliyetini sosyal belediyecilik çerçevesinde gerçekleştiren, halkın yanında olan Aydın Büyükşehir Belediyesinin halk için yaptıkları seni ve senin gibilerin boyunu aşar, benden uyarması. Sen her şeyden önce doğalgaza elektriğe yaptığın zammın hesabını ver!