Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, mazbatasını alarak göreve başladı. Günel’in ilk talimatı ise, başkanlık odasındaki asansörlerin kapatılması ve  makam araçlarının kademeye çekilmesi oldu.

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel mazbatasını alarak göreve başladı. Kuşadası Belediyesi’nde yapılan devir teslim töreninde başkanlık koltuğunu Özer Kayalı’dan devir alan Ömer Günel, “Bugünleri görebilmek için çok uzun çalıştık. Birlikte hiçte kısa olmayan bir yol yürüdük. Üstlendiğimiz sorumluluğu farkındayız. Hiç vakit kaybetmeden seçim öncesi ne söz verdiysek yerine getirmeye başlayacağız” dedi.

“KİMSENİN İŞ KAYBI KORKUSU OLMASIN”

İşi iyi yapan hiç kimsenin iş kaybı korkusu olmamasını isteyen Günel; şu ifadeleri kullandı:

“Seçimler öncesinde de sık sık belirttiğim gibi işini doğru yapan hiçbir çalışanın iş korkusu olmasın. Biz istihdam yaratmak için buradayız. 1 Nisan itibariyle kazanan biz, kaybeden rakibim gibi görünüyor ancak bugün itibari ile tüm Kuşadası’nın Belediye Başkanı olarak söz veriyorum; hiç kimsenin kaybetmediğini Kuşadası çok iyi anlayacak. Rakibimden yana taraf olmuş arkadaşlarımın da alnından öpüyorum. En ufak bir şekilde karşımızda değillerdir. Onlara saygı duyuyorum. Bundan sonra herkes yanımızda olacaktır.

“BELEDİYE KADEMESİNE ÇEKİLECEK”

Sevgili hemşerilerim belediye başkanınız olarak sizlere ne söz verdiysem tek tek yerine getireceğim. Başkan olarak ilk emrim zorunlu hizmetler kapsamı haricindeki tüm araçları kademeye çektiriyorum. Belediyemizde amir, müdür ve belediye başkan yardımcıları tarafından kullanılan tüm araçlar kademeye çekilecek. Ben ve ekibim mahalle mahalle sokak sokak sizlerle olacağız. Yapılacak organizasyon ve denetimlere göre araçlar hizmete alınacak.”