Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, adaylık iddialarıyla ilgili konuştu. Farklı bir partiden aday olmayacağını kesin bir dille söyleyen Kayalı, "Bizim gittiğimiz yol belli. Biz kıblemizi değiştirmeyiz, kimse merak etmesin” dedi.

CHP'den yeniden aday gösterilmeyen Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı'nın farklı partilerden aday olabileceği iddia edilmişti. Kayalı, bu iddialarla ilgili konuştu. 

Kuşadası Belediyesi'nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Şubat Ayı Olağan Toplantısı, Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı başkanlığında Erkan Yücel Sahnesi’nde yapıldı. Müdürlüklerden gelen ve komisyonlara havale edilen konuların görüşüldüğü toplantıda 27 Şubat-2 Mart tarihleri arasında Kanada’da yapılacak olan Robotique First Quebec yarışmasına katılacak olan Hasan Fatma Önal Anadolu Lisesi iki öğrencinin yol masraflarının karşılanmasına karar verildi. Toplantı öncesinde konuşan Başkan Kayalı, başka bir partiye destek verdiğine ve aday olacağına ilişkin iddialara yanıt verdi. Başkan Kayalı “Eğer başka bir partiye destek verseydim o partiden aday olur, seçilirdim. Bizim gittiğimiz yol belli. Beni yeterince tanımayan insanlar başka partilerden aday olacağımı yazıyorlar. Biz kıblemizi değiştirmeyiz kimse merak etmesin” denildi.

Özer Kayalı'nın aday olmayacağını açıklamasının ardından, Ömer Günel'in seçim çalışmalarına katılıp katılmayacağı merak konusu oldu.