AK Parti Çine belediye başkan aday adayı Bircan Kömürcüoğlu, Çine Kaymakamı Turan Erdoğan’ı makamında ziyaret etti. AK Parti Çine belediye başkan aday adayı Bircan Kömürcüoğlu, Çine Kaymakamı Turan Erdoğan’ı yaptığı ziyarette, adaylığının kesinleşmesi halinde çalışmalarının yoğun bir şekilde devam edeceğine dikkat çekti. 
ÇİNE’Yİ ÇOK DAHA GÜZEL GÜNLERE HEP BERABER ULAŞTIRACAĞIZ
Çine’yi hak ettiği değere ulaştıracaklarını da ifade eden Kömürcüoğlu, şöyle dedi: “Bugün Kaymakamımızı makamında ziyaret ediyorum. Aday adaylığımı açıklamadan önce ziyaretlerimizi sivil toplum örgütlerine yaptık. Şimdi de AK Parti Çine belediye başkanlığına aday adayı açıklamış olarak bu sıfatla kendisini ziyaret ediyoruz. Bu kapsamda da Çine ile ilgili düşündüğümüz, hazırlamış olduğumuz projelere ilişkin kendisi ile görüş alışverişinde bulunacağız. Kendisinin de çok değerli fikirleri var Çine ile ilgili. Bir yerleşme süreci ve Çine’ye alışma sürecini Sayın Kaymakamımız geçirmiş bulunuyor. Çine’ye alıştığını düşünüyorum bu aşamada. Çine de ki düşündüğümüz projelere ilişkin bugün görüş alışverişinde bulunduk. Bundan sonraki süreçte de adaylığımız kesinleşirse bu istişarelerimiz ve çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam edecek. Bu anlamda bugün nezaket ziyaretinde bulunduk. Kendisine bizi kabullerinden dolayı teşekkür ediyorum. Çalışmalarında üstün başarılar diliyorum. Biz aday olsak da olmasak da, Belediye Başkanı olsak da olmasak da zaten bir Çineli iş adamı, Çineli bir vatandaş olarak kendisinin her zaman yanında olacağımızı da belirtmek istiyorum. Zaten daha önce de yaptığımız çalışmalarla bunu da ortaya koymuş bulunuyoruz. İnşallah bu desteklerimizle beraber Çine’yi çok daha güzel günlere hep beraber ulaştıracağız diye düşünüyorum.”


“ÇİNE'DE HER ZAMAN İLKLERİ YAŞAMAYA, YAŞATMAYA ÇALIŞAN BİR AİLE”
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Turan Erdoğan ise, “Bircan Bey geldiğimden bugüne kadar sürekli görüştüğüm fikir paylaşımında bulunduğum değerli bir iş adamımız. Çine’nin önde gelen ailelerinden birinde mensup, Çine de her zaman ilkleri yaşamaya, yaşatmaya çalışan bir aile. Şu anda da Adalet ve Kalkınma Partisinden Belediye Başkan aday adayı. Tabii ki kime nasip olacağını şu anda bilmiyoruz; ama Bircan beyin projeleri her zaman bizim için değerlidir. Kendisinin de bahsettiği gibi Belediye başkanlığı nasip olur veya olmaz ama her zaman Çine için bir şeyler yapmaya çalışan birisidir. Çine’de kim Belediye başkanı olursa olsun halkın seçtiği birisi olarak biz onunla beraber çalışacağız. Bircan beyle şahsi olarak dostluğumuz her zaman devam eder ve fikirleri bizim için her zaman önemlidir. Kendisine seçim çalışmalarında başarılar diliyorum. dedi