Nazilli'de 3 yıldır görev yapan ve İçişleri Bakanlığı kararnamesiyle Mersin Vali Yardımcılığına atanan Kaymakam İbrahim Küçük onuruna düzenlenen gecede; "Karikatür ekibine ve işbirlikçilerine hakkımı helal etmiyorum" diyerek, ilçeye veda etti. Eski AK Parti Nazilli İlçe Başkanı Ramazan Satılmış, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama'da "Kaymakam 'Hırsız var' diye bağıra bağıra gitti. Hakkkında ithamda bulunulanların AK Parti'ye gönül verenlerin açıklama yapması gerekmez mi?" dedi.

Satılmış sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Ve bir Kaymakam geçti Nazilliden....
Ardından bir çok soru bırakarak gitti...
Sevenlerinin veya onu tanıyanların sosyal medyada Kaymakam beye olan sevgilerini paylaştıklarını gördük..

Futboldan başka bir şeyle ilgilenmedi diyenleri gördük..

Onun yaşadığı olayları biz bilmiyoruz, ama giderken söylediği ciddi sözler vardı...

Bu sefer”Kol kırıldı yen içinde kalmadı”

Bugüne kadar alışık olmadığımız bir üslup ve ithamlarla vedalaştı.

Peki ne dedi..
“Akşam yatıp, yarın kalkıp, ‘imarda nasıl bir şey olursa, hangi hazine arazisi üzerinden ne kadar ne kazanırım' diye hesap edenlerin ne Nazilli'ye ne Aydın'a ne de Türkiye'ye faydalarının olmayacağını bir kez daha ifade ediyorum. Biz rantçının, arsa spekülatörlerinin, orada burada çalışan kamu görevlilerinin görevleriyle ve pozisyonlarıyla oynamayı adet haline getiren hiç kimsenin esiri olmadık, hiç kimseye boyun eğmedik.”

Bunlarlada yetinmedi birde vasiyet bıraktı.

. “Bütün arkadaşlarada buradan sesleniyorum, kendi oturdukları koltukların gereğini yerine getirsin herkes. Gereğini yerine getirmezseniz başkaları sizi kukla gibi oynatmaya çalışırlar.”
Ve son olarakta “KARİKATÜR VE ORKESTRA EKİBİ”diye atlandırdığı bir yapıdan bahsetti
.
Her halde bu sözleri” kanarya sevenler derneğine”söylemedi
.
Sonuçta bu ithamlara maruz kalan kişi ve kişilerin,en azından Ak partiye gönül vermiş insanlara bir açıklama yapması gerekmezmi?
Reis Hz. Ömer'i kastederek "Öyle isimler bulun ki, o ilin Ömer’i olsun. Sözüne güvenilen isimler olsun. Şaibesi olmasın." derken 3yıl görev yapmış bir Kaymakam ilinizde ilçenizde “Hırsız var “diye bağırı bağıra gitti.
En iyisini Allah bilir ama bu iddia lar yenilir yutulur değil"