Cumhur İttifakı Germencik Belediye Başkan Adayı İsmet Akın; "Çalınmadık kapı, öpülmedik el bırakmayacağız", sloganıyla çıktığı seçim ziyaretlerine Dampınar ve Habibler Mahallesinde devam etti.

Yapılan ziyaretlerde evleri tek tek gezen İsmet Akın, mahalleliler tarafından samimiyetle karşılandı. Mahalle sakinleri İsmet Akın’a; “Sayın başkanımız bizim en önemli sorunumuz araç olmayışıdır. Hastalıkta, sağlıkta Germencik’e gidebilmek için taksi tutmak zorunda kalıyoruz. Aracı olmayanlar için şehir merkezine gitmek çok zor oluyor. Sizlerden ricamız bu sorunu çözmeniz” dediler. Vatandaşların sorunlarını tek tek dinleyen Cumhur İttifakı Adayı İsmet Akın. “Elimizden geldiğince sorunlarınıza çare olacağım. Cumhur İttifakı olarak her zaman vatandaşımızın yanındayız olmaya da devam edeceğiz” dedi.

“Her zaman yanındayız İsmet Bey”
Yoğun ilgi ile karşılanan Akın’a, “her zaman yanınızdayız İsmet Bey” diye seslenen kadınlar, “İsmet Akın içimizden biri. Hizmet adamı olduğunu biliyoruz ve görevini layıkıyla yapacağına inancımız tam” diyen vatandaşlara teşekkür eden İsmet Akın; “Cumhur İttifakının gücü ile Germencik halkımıza layık olduğu hizmeti sonuna kadar yapacağız. Büyükşehirde Sayın Mustafa Savaş ile uyumlu bir şekilde çalışıp Germencik’e yapılmayan, engellenen tüm hizmetleri gerçekleştireceğiz” dedi.

Habibler ve Dampınar mahallelerinde gerçekleştirilen ziyaretlerde evleri tek tek gezen İsmet Akın, mahalleliler tarafından samimiyetle karşılandı.

“Kaya gibi arkanızdayız”
Ziyaretlerde sıkıntılarını dile getiren vatandaşlara "Hep birlikte çalışacağız" diyen Akın’a, Habibler halkı destek sözü verdi. Kaya gibi arkanızdayız diyerek desteklerini açıklayan ve yoğun ilgi ile karşılaşan Akın; “Allah’ın izni ve Cumhur İttifakının gücü ile hem Büyükşehir’de hem de Germencik’te halkımıza hizmet edebilmenin haklı gururunu yaşayacağız. Germencik’te çalınmadık kapı çözülmedik sorun bırakmayacağız. Habibler’de yaşayan vatandaşlarımızın rahatı için elimizden gelen desteği vererek en başta yol sorununu çözeceğiz. Biz her zaman şeffaf belediyecilik kapısı olmayan bir makam odası düşüncesindeyiz. Sadece seçim zamanı değil her zaman vatandaşlarımızı ziyaret ederek sorunları yerinde tespit edip gereken hizmetleri en hızlı şekilde gerçekleştireceğiz” dedi.