Çine Belediye Başkanı ve Millet İttifakı Çine Belediye Başkan adayı Enver Salih Dinçer, 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ile ilgili mesaj yayınladı. Dinçer, "Şehitler Gününü bir kez daha anlamanın onurunu yaşıyoruz" dedi.

Dinçer mesajında; "Tarihimize altın harflerle yazılan Çanakkale Zaferi’nin 104. Yılını kutlamanın ve gözünü kırpmadan canını veren aziz şehitlerimizi anma günü olan Şehitler Gününü bir kez daha anlamanın onurunu yaşıyoruz. Türkiye Cumhuriyeti’nin önsözü olan Çanakkale Zaferi, büyük kahramanlıklar ve insanüstü fedakarlıklara tüm dünyayı hayrete düşürmüş ve dört bir yanımızı saran emperyalist güçlerin akıllarına “Çanakkale Geçilmez” sözünü kazımış, Milli Mücadeleye de güç vermiştir. Şehit ve gazilerimiz hiçbir değerle ölçülmeyecek fedakârlıkları ile bizim bu topraklarda hür olarak yaşamamızı sağlamışlar, sağlamaya da devam
etmektedirler. Askerlerine “Taarruzu değil, ölmeyi” emreden Gazi Mustafa Kemal önderliğinde dünyada eşi benzeri görülmemiş bir destanın, bir dirilişin göstergesi olan 18 Mart ruhunu her yıl yeniden anlamaya çalışarak, tüm şehit ve gazilerimiz ile isimsiz nice kahramanlarımızı sevgi, şükran ve rahmetle anıyor, saygılar sunuyorum," dedi.