Efeler Belediye Meclisi Ağustos ayı ikinci toplantısında CHP'li 6 meclis üyesi istifa etti.

CHP ile İYİ Parti arasında oluşturulan Millet İttifakı kapsamında CHP listelerinden seçime katılıp Belediye meclis üyeliğine seçilen 6 kişi, Efeler Belediyesi'ne verdiği dilekçe ile CHP Meclis Üyeliği'nden istifa ederek İYİ Partiye geçti.

İŞTE O İSİMLER

31 Mart yerel seçimlerinde Millet İttifakı kapsamında Efeler Belediyesi'ne CHP'li meclis üyesi olarak seçilen Turgay Akgüller, İlhan Adıyaman, Semra Yücel, Sabri Küçük, Ahmet ertürk, Münevver Göktaş istiaf ederek, İYİ Parti'ye geçti.

İYİ PARTİ EFELER İLÇE BAŞKANI'NDAN İSTİFA AÇIKLAMASI:

İstifalarla ilgili açıklamada bulunan İYİ Parti Efeler İlçe Başkanı Fatih Arslan, "Zaten Genel Merkezimizin bu şekilde talimatı vardı. Bu seçime yönelik bir husustu. 2 parti olarak tek çatıda seçime girdik. Daha sonra kendi üyelerimiz kendi partilerine döndüler. Herhangi özel bir durum yok. Olması gereken oldu. Hukuki olarakta bugün belediyeye bildirimini yaptık. Önümüzdeki meclis toplantısında da komisyonlarla ilgili seçimler gerçekleşecek. Meclis üyelerimiz görevlerine devam edecek. İttifakımız gayet olumlu iyi bir şekilde ilerlemekte. Bir sıkıntımız yok", dedi.