CHP, yerel seçimlerdeki adaylarını Ankara’da düzenlenen toplantıyla tanıttı. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun protokolde yer aldığı toplantıya ilçe adayları da katıldı.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerdeki adaylarını Ankara’da düzenlenen görkemli törende tanıttı. Ankara Spor Salonu’nda düzenlenen aday tanıtım toplantısına Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Aydın’ın ilçe belediye başkan adayları ile birlikte katıldı.
Aynı zamanda CHP’nin seçim kampanyasının da resmen başlattığı aday tanıtım toplantısında, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 12 maddelik Yerel Yönetimler Temel İlkeleri ile 2019 Yerel Seçim Bildirgesi’ni kamuoyuna açıkladı.
Demokrasi şölenine sahne olan tanıtım toplantısında adayların sahneye davet edilmesi sırasında büyük coşku yaşandı. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu alkış ve tezahüratlarla sahneye davet edildi. Belediye başkan adayları ve milletvekilleri Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte herkesi selamladı.