İYİ Parti Gençlik Kolları Genel İdare Kurulu üyeliğine atanan Fatih Arslan, İYİ Parti İl Başkanı Betül Akçanal’la sorun yaşadığı iddiaları üzerine bir açıklama yaptı. Arslan, “İl Başkanımızla herhangi bir sorunum yok. Partimin yıpratılmasına aslan izin vermeyeceğim” dedi.

İYİ Parti Aydın İl Gençlik Kolları Başkanlığından bir süre önce istifa eden ve İYİ Parti Gençlik Kolları Genel İdare Kurulu üyeliğine atanan Fatih Arslan, İl Başkanı Betül Akçanal’la sorun yaşadığı iddiaları üzerine açıklama yaptı.

Arslan, Akçanal’la sorun yaşamadıklarını, Genel Merkezin direktifleri doğrultusunda birlikte çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Arslan, “Kendi ellerimizle büyük bir gururlu büyüttüğümüz , kurucu il yönetim kurulu üyeliği, kurucu gençlik kolları il başkanlığı yaptığım partimin Yerel Seçim Arefesinde bu tür haberlerle yıpratılmasına asla izin vermeyeceğimin bilinmesi isterim” dedi. Fatih Arslan, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Aydın İl Başkanımız Sayın Betül Akçanal hanımefendi ile birlikte genel merkezimizin emir ve direktifleri doğrultusunda partimizin yerel seçimlerden zaferle çıkması için birlikte çalışma içerisinde olacağımı, Sayın İl Başkanımızla herhangi bir problemimin olmadığını , bu süreçte kendisine her türlü desteği sunacağımı, kamuoyuna saygıyla duyururum.”