Cumhuriyet Halk Partisi Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, Nazilli’de muhtarlar ile bir araya geldi. Muhtarların istek ve taleplerini dinleyerek not aldıran Bülbül, sorunların çözümü adına çalışacaklarını söyledi
CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, Sivil Toplum Kuruluşları ziyareti kapsamında Nazilli’ye geldi. CHP Nazilli İlçe Örgütü’nde muhtarlarla bir araya gelerek sohbet eden Bülbül, muhtarların sorun ve talepleri dinledi. Merkez ve kırsal mahallelerden gelen muhtarlar, tek tek sorunlarını ilettiler. Yol, su, temizlik, tarımsal arazilerin sulanması konularının ön plana çıktığı ziyarette, gündeme dair konularda konuşuldu. Görüşmeye CHP Nazilli İlçe Kadın Kolları Başkanı Zeliha Yapsık Toros, Nazilli Belediyesi Meclis Üyesi Erol Angın, Aksu, Işıklar, Çaylı, Kızıldere, Karahallı, Sailer, İstiklal, Şimşelli, Yukarı Örencik ve Yazırlı muhtarları katıldı. 

"İSTEK VE ARZULARINI DİNLEDİK, İSTİŞARELERİMİZ SÜRECEK"
Ziyaret hakkında bilgi veren CHP’li Bülbül, “Bugün değerli muhtarlarımızla bir araya geldik. Onların istek ve arzularını dinledik. Biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak her muhtarımıza eşit mesafedeyiz. Hizmet anlamında sürekli iletişim halindeyiz. Muhtarlarımızın sorunlarını not aldık. Bunları çözümü için çalışacağız. Bundan sonra da bu istişare ziyaretlerimiz sürecek” dedi.

"TALEPLERİMİZİ DİLE GETİRME FIRSATI BULUYORUZ"
Ziyarete katılan muhtarlar ise CHP’li Bülbül’e teşekkür ederek, “Bizler hep birlikte bir araya gelerek mahallelerimizin sorun ve taleplerini dile getirme fırsatını buluyoruz. Bu vesile ile hizmetlerin bizlere ulaştırılması da kolay ve taleplerimiz doğrultusunda yapılmış oluyor” şeklinde konuştular.