AK Parti Aydın Milletvekili Kuvvet Erim, eski Nazilli Kaymakamı’nın veda gecesinde söylediği sözlere karşı cevap verdi. Ses Gazetesine konuşan Erim, “Bu adam kaymakam değil futbolcu. Bize çalışacak kaymakam lazım” dedi. Erim, Nazilli'nin eski Kaymakamı İbrahim Küçük’e dava açmaya hazırlandığını açıkladı.

Mersin’e vali yardımcısı olarak atanan Nazilli eski kaymakamı İbrahim Küçük’ün veda kokteylinde isim vermeden yaptığı suçlamalara AK Parti Aydın Milletvekili Bekir Kuvvet Erim ile arasında yaşanan anlaşmazlığı akıllara getirmişti. Kaymakam İbrahim Küçük; “Karikatür ve orkestra arkadaşları hariç herkese sevgilerimi sunuyorum. Herkes cüzdanlarına ve arsalarına dikkat etsin” demişti. AK Parti Nazilli Belediye Meclis Üyesi Bülent Sayar ise eski Kaymakam Küçük’e sözlerinin muhatabını açıklamasını istemişti.

“BİZE FUTBOLCU DEĞİL KAYMAKAM LAZIM”

Küçük’ün isim vermeden suçlamalarına hedef olan AK Parti Aydın Milletvekili Bekir Kuvvet Erim Ses gazetesine yaptığı açıklamayla sessizliğini bozdu. Küçük’ün suçlamalarına aynı sertlikte yanıt veren Erim; “Ben onun notunu hükümet konağında ilk gördüğümde verdim. Bu adam Kaymakam değil futbolcu. Bize milletin dertleriyle uğraşacak Kaymakam lazım. Karacasu Kaymakamı Ahmet Soley’in hayata geçirdiği sosyal projeyi Nazilli’de yapmasını istedim. Eline dosya verdim. Dosyaya bakmadı bile. ‘Bu Nazilli’de olmaz’ deyip kestirip attı” dedi.