Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, AK Parti ile yapılan Cumhur İttifakı kapsamında 7 ilçenin MHP’ye bırakılacağını açıkladı. Alıcık, MHP’nin 2014’te seçimi kazandığı 4 ilçe ile 2014’te ikinci olduğu Efeler, Söke ve Karacasu Belediye Başkanlıklarının MHP’ye verileceğini söyledi.

Kuyucak’ta bir iş yerinin açılışına katılan Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Kanal 58 televizyonuna açıklamalarda bulundu.

Cumhur İttifakı’nın Aydın’da başarılı olacağını söyeyen Alıcık, oy hedefini, “Yüze 52’nin üstü” diyerek açıkladı. Alıcık, “Cumhur İttifakı’nı sonuna kadar destekliyoruz. Cumhurbaşkanlığı seçiminde yüzde 52 aldık. Allah nasip ederse yüzde 52’nin üstünde oy almayı düşünüyoruz. Bunu Genel Başkanlarımız söylüyor. Biz de Genel Başkanlarımızın emrindeyiz. Aydın’da gereğini yapacağız. Aydın bizim olacak. Genel Başkanımızın bir lafı var: “Aydın’ın alayına talibiz diyor.” ifadelerini kullandı.

“7 İLÇE MHP’NİN OLACAK”

Cumhur İttifakı kapsamında AK Parti ile MHP’nin yapacağı çalışmaya ilişkin bilgi veren Alıcık, MHP’nin 7 ilçede belediye başkan adayı çıkaracağını söyledi. Alıcık, şu ifadeleri kullandı:

“AK Parti’nin kazandığı yerlerde biz aday çıkarmayacağız. 2014 seçimlerinde ikinci olan parti, o ilçede aday çıkaracak. 2014’te seçimi kazandığımız 4 ilçe var. Onun dışında seçimi ikinci tamamladığımız 3 ilçe var. Bir tanesi Efeler, bir tanesi Söke, bir tanesi de Karacasu. Yani 7 ilçe bizim olacak.”