Yerel seçim sürecinde Demokrat Parti’ye katılan Zafer Galip Keçelioğlu, 13 gün sonra istifasını verdi. Keçelioğlu, “Aday kardeşimiz kendine çok güvendiğini ve bize ihtiyacı olmadığını ihsas ettirdi. Bu şartlar altında biz de çalışmalardan çekildik” dedi.

13 Şubat’ta Demokrat Parti’ye katılan Galip Keçelioğlu,11 gün sonra istifa ettiğini duyurdu.

İstifası nedeniyle açıklamalarda bulunan Keçelioğlu, “Aday kardeşimiz kendine çok güvendiğini ve bize ihtiyacı olmadığını ihsas ettirdi. Bu şartlar altında biz de çalışmalardan çekildik” dedi.

“İŞ BİLENİN, KILIÇ KUŞANANIN”

Keçelioğlu, şu ifadeleri kullandı:

“Anlaşıldığı kadarıyla o da DP’yi şu andaki sahibinden kiralamış, hatta binanın üç aylık kirasını da vermiş ve kurduğu ekibiyle ararsan görebileceğin DP amblemli afişleriyle çalışmalarına devam ediyor. Tabi iş bilenin kılıç kuşananın.

Demokrasiyi iyi özümsemiş olanların onun bir uzlaşma rejimi olduğunu, kavga, hesaplaşma rejimi olmadığını iyi öğrenmiş olmaları gerekir. Mantığını doğru yöne yönlendirmek hislerini duygularını terbiye etmek insan olmanın erdemidir. Hizmet aşkıyla yola çıkarken bunu şahsi hesaplaşma yoluna çevirmek balansı bozuk tekerlekli arabayla trafiğe çıkmaya benzer.”